casperozgur
H-Full Member
|
 |
« : Ocak 16, 2007, 10:27:13 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar blok olarak anket nasıl yapabilirim :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2007, 10:55:44 ÖÖ » |
|
bunu bende 5 satt önce bilmiyodum sağolsun hüsmen abi öğreti  admin paneli/ tp portal/ blok yönteicisi/ yeni blok/ssi function/ karşına gelen ekranda; yok - En Çok Oy Verilen Anket En Popüler Anket En Popüler Forum En Çok Mesaj Yazanlar En Çok Cevap Atılan En Çok Görüntülenen Bugünün Takvimi bunlar çıkacak seç bitanesini gönderde daha sonra aktif et
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
casperozgur
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2007, 10:58:35 ÖÖ » |
|
Teşekkürler yaptım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2007, 11:32:56 ÖÖ » |
|
hmm güzel paylaşm teşekkür ederm Posted on: Ocak 18, 2007, 10:06:54 pm
Anket gözükmüyor yav anket başlığı çıkıyor ama anket gözkmüyor. ''En Çok Oy Verilen Anket En Popüler Anket'' DENEDİM yine gözükmedi ne eksik var ya da ne fazla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 11:45:39 ÖÖ » |
|
aktif etmemişsin ondan çıkmıyor. aktif olanlara bak. rengi değişik yeşil renkte
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2007, 11:59:17 ÖÖ » |
|
hayır canm ya aktif anket başlığı gözüküyor tp de ama anket yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2007, 12:00:57 ÖS » |
|
senin forum hiç anket açtınmı açık anket yoksa oda olmaz söliyim  başka türlü bilemiyecem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2007, 01:34:00 ÖS » |
|
anket var yınede olmuyor ayrıca ben nasıl belırlıcem ıstedıım anketın olmasını bır suru anket var
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2007, 01:57:43 ÖS » |
|
İstediğin anket çıkmıyor maalesef. Yeni sürümde bu özellik varmı bilmiyorum tabi.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2007, 02:14:06 ÖS » |
|
Forumda anket var  ilk başta yaptığımda çıktı oy verdim deneme için ondansonra bir daha çıkmadı .İstediim anket olması önemli deil zaten en cok oy verilen cıksın oda olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 22, 2007, 08:20:37 ÖÖ » |
|
Rastgele anket çıkıyor ve sitenizde anket varsa gösterir anasayfada  TP'yi ben yazmadım çok fazla bilmiyorum kodlarını.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 22, 2007, 12:46:45 ÖS » |
|
eyv teşekkür ederm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalpazan41
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 12, 2007, 01:41:27 ÖS » |
|
benim de bi sorum olucak arkdşlar...yeni başlık açmaya gerek duymadım.burdan soruyum...
portala önemli bölmleri nasıl link olarak verebilriz...yani bi blokta forum kuralları vs vs olucak..yapılabilr mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 12, 2007, 02:25:01 ÖS » |
|
benim de bi sorum olucak arkdşlar...yeni başlık açmaya gerek duymadım.burdan soruyum...
portala önemli bölmleri nasıl link olarak verebilriz...yani bi blokta forum kuralları vs vs olucak..yapılabilr mi?
Frontpage blok ile yapılabilir sanırım... TP özelliklerini karıştırmak gerek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalpazan41
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 13, 2007, 09:40:17 ÖÖ » |
|
Frontpage blok ile yapılabilir sanırım... TP özelliklerini karıştırmak gerek. baktım ama tam çözemedim olayı ben...nasıl yapabilrm..inceliği ney bunun.. Posted on: Mart 13, 2007, 06:45:19 pm
hallettim gibi...menüboxu kullandım..menü maddesi ekleden yaptım...doğru oldu gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|