Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Tinyportal > Tinyportal Kurulumu ve Hataları > Konu: tiny portal ana sayfada nasıl çıkar?
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: tiny portal ana sayfada nasıl çıkar?  (Okunma Sayısı 1675 defa)
sader
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

tiny portal ana sayfada nasıl çıkar?
« : Ocak 15, 2007, 01:28:08 ÖS »

arkadaşlar tiny portalı kurdum.hatasız ama  foruma yapışık çıkıyor.yani ben  www.siteadı.com   da  tiny portal olsun istiyorum, oysa yükleyince  ana sayfa  bomboş  sadece  www.siteadı.com/forum da tiny portal ve forum iç içeydi. umarım anlatabilmişimdir.yardımlarınız için şimdiden sağolun.
ALi
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: tiny portal ana sayfada nasıl çıkar?
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2007, 03:37:32 ÖS »

Ben anladım Tongue

Yanlış hatırlamıyorsam şu şekilde
Admin-->(Tinyportal) Ayarlar sekmesinden ana sayfada ne gösterileceğini seçmek için bir seçenek olmalı. Ayarlar'da yoksa Makalelerle ilgili bölüme bak. Tinyportal kullanmayalı çok oldu ama var yani bu isteğin. Tinyportal panelini biraz karıştırman işini görecektir.

Modifikasyonlar

İşte Manuel Kurulumlar

AMACIMIZ SMF VE SMFTURK.nET AİLESİNİ İLERİYE TAŞIMAKTIR

www.hostrap.com           SMF ÜLKESİ nedir biliyormusunuz?
sader
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2007, 03:45:08 ÖÖ »

dostum tiny portalı yükledim fakat nedense kontrol panelinde hiç bişey gözükmüyor.forum admin içine girince  tiny portal bölümü var ama içeriği yok.lütfen en baştan nasıl kurarım açıklarmısın.ya da  tiny portalın türkçe bir yardım sayfası falan var mıgooglede arattım ama yok.
inan
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2007, 04:32:54 ÖÖ »

şimdi default temanın içine tinyportalın türkçe dil dosyalarını at sorunun hal olur.

smfdestek sitesi:
www.rapsmf.com
BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ...
iletişim  : inan_diyadin@hotmail.com
Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Smiley Bana ulaşsın...
MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
sader
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2007, 07:00:11 ÖS »

Alıntı sahibi: inan üzerinde Ocak 16, 2007, 04:32:54 ÖÖ
şimdi default temanın içine tinyportalın türkçe dil dosyalarını at sorunun hal olur.

nasıl atacağım kardeş?ftp den onu biliyorum da  neyi tam olarak hangi klasöre atacağım.ayrıca ben başka bir tema kullanıyorum.kullandığım temaya mı yoksa defoldamı atacağım?kusura bakma acemilik çok kötü.

ya bir de  en alta toplist eklemek için poweraed yazının bul üstüne ekle demişler. bunu  nasıl buluyoruz.lütfen köre tavsiye eder gibi  anlatabilir misiniz?zır cahilim bir türlü kod eklemeyi öğrenemedim. plesk panel  vinsdows  kullanıyorum.lütfen temalardan mı ftp den mi girip değiştiriyoruz.evet se nasıl giriyoruz  nasıl değiştiriyoruz brisi ayrıntılı anlatırsa çok dua edeceğim
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2007, 07:58:54 ÖÖ »

Alıntı sahibi: sader üzerinde Ocak 16, 2007, 07:00:11 ÖS

nasıl atacağım kardeş?ftp den onu biliyorum da  neyi tam olarak hangi klasöre atacağım.ayrıca ben başka bir tema kullanıyorum.kullandığım temaya mı yoksa defoldamı atacağım?kusura bakma acemilik çok kötü.

ya bir de  en alta toplist eklemek için poweraed yazının bul üstüne ekle demişler. bunu  nasıl buluyoruz.lütfen köre tavsiye eder gibi  anlatabilir misiniz?zır cahilim bir türlü kod eklemeyi öğrenemedim. plesk panel  vinsdows  kullanıyorum.lütfen temalardan mı ftp den mi girip değiştiriyoruz.evet se nasıl giriyoruz  nasıl değiştiriyoruz brisi ayrıntılı anlatırsa çok dua edeceğim

FTP'ye en basit şu şekilde girebilirsin. http://ftp://www.siteninadi.com sonra boş sayfa açılacak boş yere sağ tıkla ve farklı oturum aç de. Pop-up pencereye kullanıcı adı ve şifreni yaz tamam, de sonra (eğer Linux host kullanıyorsan "public_html" dosyası içinde senin site dosyaların bulunur.) Windows host kullanıyorsan httpdocs klasörü içinde site dosyaların bulunur. Bu şekilde FTP'ye girilir. İndirdiğin Türkçe dosyaları default içindeki languages klasörü içine atacaksın.

Diğer sorun içinse Manuel kurulumlara bak.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

sader
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Ocak 22, 2007, 01:51:10 ÖS »

Alıntı sahibi: husmen73 üzerinde Ocak 17, 2007, 07:58:54 ÖÖ
Alıntı sahibi: sader üzerinde Ocak 16, 2007, 07:00:11 ÖS

FTP'ye en basit şu şekilde girebilirsin. http://ftp://www.siteninadi.com sonra boş sayfa açılacak boş yere sağ tıkla ve farklı oturum aç de. Pop-up pencereye kullanıcı adı ve şifreni yaz tamam, de sonra (eğer Linux host kullanıyorsan "public_html" dosyası içinde senin site dosyaların bulunur.) Windows host kullanıyorsan httpdocs klasörü içinde site dosyaların bulunur. Bu şekilde FTP'ye girilir. İndirdiğin Türkçe dosyaları default içindeki languages klasörü içine atacaksın.

Diğer sorun içinse Manuel kurulumlara bak.

keşke her açıklama böyle olsa hocam çok sağol yaw allah ne muadın varsa versin.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Tinyportal > Tinyportal Kurulumu ve Hataları > Konu: tiny portal ana sayfada nasıl çıkar?
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: