|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 18, 2007, 02:09:42 ÖS » |
|
Ben paketlerden kaldır dedim ama hala admin panelinde var nasıl yapacam yarım edin lütfen Teşekkürler.
Tekrar yükle sonra dosyalarına yazılabilirlik ver ve sonra yine kaldır. Dosyalarında yazılabilirlik olmadığından kalmış olabilir.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
x86
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 19, 2007, 01:42:15 ÖÖ » |
|
üstadlar apache'yi nereden acıcaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 19, 2007, 01:44:23 ÖÖ » |
|
üstadlar apache'yi nereden acıcaz
Kullanılan temadan olması lazımdı veya forum seceneklerı tabi öncelıkle sunucunda olması lazım 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
atalay22
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 19, 2007, 05:46:23 ÖS » |
|
Admin panelinden Forum seçeneklerindeki Url'leri Göstermeden Kullan (Sadece Apache) yazar onu isaretle ve kaydet hepsi bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoldi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 21, 2007, 01:07:13 ÖÖ » |
|
Bende yüklerken 530 Authentication failed, sorry bu hatayı verdi çözümü nedir arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 21, 2007, 07:39:34 ÖÖ » |
|
Bende yüklerken 530 Authentication failed, sorry bu hatayı verdi çözümü nedir arkadaşlar?
Sanırım FTP için dosya izinlerini düzenlerken oldu bu hata. Eğer böyle olduysa şunu dene; Forum Dizinini doğru yaz sonra oradan dosyalarına yazılabilirlik ver ve tekrar yüklemeyi dene. Giriş hatası bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
yoldi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 21, 2007, 07:44:49 ÖÖ » |
|
Forum dizinini nasıl doğru yazayım? Manual kurulummu yapmak gerekiyor? Eğer öyleyse bu dosyaları nereye atmam gerekiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 21, 2007, 07:59:27 ÖÖ » |
|
Forum dizinini nasıl doğru yazayım? Manual kurulummu yapmak gerekiyor? Eğer öyleyse bu dosyaları nereye atmam gerekiyor  Bu hatayı nerde verdi? Ona göre çözüm düşüneceğim. Hata veren sayfanın küçük bir görüntüsünü eklermisin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoldi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 21, 2007, 08:31:56 ÖÖ » |
|
Tabiki. Bu yüklemeye çalıştığım son sürümüymüş benim kullandığım smf sürümü ise smf 1.1.1 Daha önce RC3tü yükselttim 1.1.1'e. Biraz önceki hatayı vermedi şimdi bit hata oluştu diyor.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay22
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 21, 2007, 08:34:18 ÖÖ » |
|
hangi dosyalarda test başarısız dedi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 21, 2007, 08:37:27 ÖÖ » |
|
ooof oof kardeş yazılabilinrlik izni ver  sonrada manuel kur veya sen bilirsin.
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
yoldi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 21, 2007, 08:42:10 ÖÖ » |
|
Hangi dosyalara yazma izini vericem işte derdimimi anlatamıyorum ya :S Ya bak alttada böyle bişi var nereye yazma izini vermem gerekiyor şimdi? 1. Değişiklik Yapılacak ./SSI.php Test Başarılı 2. Değişiklik Yapılacak ./index.php Test Başarılı 3. Değişiklik Yapılacak ./Sources/BoardIndex.php Test Başarılı 4. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Display.php Test Başarılı 5. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Load.php Test Başarılı 6. Değişiklik Yapılacak ./Sources/MessageIndex.php Test Başarılı 7. Değişiklik Yapılacak ./Sources/QueryString.php Test Başarılı 8. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Search.php Test Başarılı 9. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs.php Test Başarılı 10. Değişiklik Yapılacak ./Sources/TPortal.php Test Başarısız 11. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/Display.template.php Test Başarılı 12. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/BoardIndex.template.php Test Başarılı 13. Değişiklik Yapılacak ./Sources/News.php Test Başarılı 14. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs-Post.php Test Başarılı 15. Çıkartılacak Dosya ./htaccess.txt 16. Çıkartılacak Dosya ./sitemaps.php 17. Çıkartılacak Dosya ./urllist.php 18. Çıkartılacak Dosya ./seo4smf-copyright.txt 19. Çıkartılacak Dosya ./seo4smf-redirect.php 20. Çıkartılacak Dosya ./Themes/default/Seo4SMFAdmin.template.php 21. Çıkartılacak Dosya ./Sources/Seo4SMFAdmin.php 22. Çıkartılacak Dosya ./Themes/default/Seo4SMFSitemaps.template.php 23. Çıkartılacak Dosya ./Sources/Seo4SMFSitemaps.php 24. Çıkartılacak Dosya ./Sources/Subs-Seo4SMF.php 25. Çıkartılacak Dizin ./seo4smf_icons 26. Kod Uygulanacak install.php
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #27 : Ocak 21, 2007, 08:45:49 ÖÖ » |
|
@ yoldi ; şimdi gir admin/ paketler/secenekler/ Tüm dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır. şunu aktif et daha sonrada senden ftp şifreni isteyecek yaz tamamde sonrada pektei kurmaya başla. aklında kalsın unutma  ;hem paket yüklerken hemde paket silerken bu işlemi yapki paket tamamıyal kalksın veya yüklensin 
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
yoldi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 21, 2007, 09:03:00 ÖÖ » |
|
Ya usta senin dediğim gibi yapıyor dosya izinlerini değiştir diyorum ftp şifremide giriyorum. Ama izinler değişmiyor yine aynı üstteki işaretli kalıyor. Uyuz oldum harbiden nasıl olcak bu iş anlamadım gitti ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 21, 2007, 09:03:56 ÖÖ » |
|
oo öle kalacak sadden sen dediğimi yap gerisine karışma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|