Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: smf yi silip tekrar yüklemek (konular ve kullanıcılar kaybolmadan)
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: smf yi silip tekrar yüklemek (konular ve kullanıcılar kaybolmadan)  (Okunma Sayısı 695 defa)
jagatai
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

smf yi silip tekrar yüklemek (konular ve kullanıcılar kaybolmadan)
« : Ocak 15, 2007, 08:14:55 ÖÖ »

Sitede sürekli hata alıyorum sitemde joomla bağlantısı vardı.Ben smf yi güncellemek istedim (rc3 ten 1.1.1 e) ondan sora her pakette sürekli bir hata aldım ve şimdide üye olma bölümü bozuldu ben sitenin içindeki konuları ve üyeleri yok olmasını istemiyorum fakat smf yi de silip sıfırdan kurmak istiyorum. smf nin içindeki üyeleri ve konuları nasıl yedekleyipte diğer tarafa alabilirim ayrıntılı bir şekilde anlatmanız mümkün mü?

www.kahkahaforum.com

Smf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım Cheesy
MilliyetçiForum
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: smf yi silip tekrar yüklemek (konular ve kullanıcılar kaybolmadan)
« Yanıtla #1 : Ocak 15, 2007, 08:35:27 ÖÖ »

Aşağıdaki linki taklayıp ayrıntılı bilgi alabilirsin bende bu yolu yapıp forumu sıfırdan kurup tekrar konu ve üyelerime kavuşabiliryorum...

Buraya takla

Milliyetçi Forum::: Türk Milliyetçilerinin Buluşma Noktası
http://www.milliyetciforum.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: smf yi silip tekrar yüklemek (konular ve kullanıcılar kaybolmadan)
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: