Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: MKPortal Kurarken sitem çöktü(Lütfen yardım)
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: MKPortal Kurarken sitem çöktü(Lütfen yardım)  (Okunma Sayısı 957 defa)
r_mitnick
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

MKPortal Kurarken sitem çöktü(Lütfen yardım)
« : Ocak 12, 2007, 01:32:37 ÖÖ »

Selam Arkadaşlar.
Siteme mkportal kurmaya çalıştım anlatılanlarının hepsini yaptım ama sitede gitti. hem portalı kuramadım hemde site gitti.
Sitemi eski haline getirmek için ne yapmalıyım.Daha smf işinde yeniyim Lütfen yardım arkadaşlar.
Birde kurdugum smf 1.1 bunun güvenlik açıgı varmı varsa nasıl gideririm.Selametle...Kolay gelsin
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: MKPortal Kurarken sitem çöktü(Lütfen yardım)
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2007, 01:51:51 ÖÖ »

Sitemizdeki kurulum dosyalarının bulunduğu konuda ekte dosya olmalı. Onu indir paket gibi kur açık kalmaz.

MKportal kurarken ne hatası verdi? Problem nedir? Hiçbirşey yazmamışsın. Eski haline getirmek için eğer Full yedek aldıysan onu geri kur almadıysan dosyaları tek tek temizlemen gerekir ki bu zaman alır ve karmaşıktır. Elinde veritabanı yedeğin varsa sorun değil yeni bir forum kurup veritabanınıda yüklersin eskisi gibi tüm konu ve üyelerinde devam edersin.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

r_mitnick
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2007, 01:34:41 ÖS »

İlgilendigin için saol kardeş.ben smf yi ilk kurarken siteismi.funpic.org olarak kurdum. mkportal kurmaya çalışırken orda demişlerki smf dosyaları ayrı bir klasörün içerisidne olacak yani (siteismi.funpic.org/forum) gibi bende mkportak dosyalarını upolot yaparken bi dosya oluşturdum ve smf dosyalarını oraya attım sonra mkportal dosylarını uplot ettim ve orda ne yazıyorsa aynısını yaptım ve portalı kurdum sonra orda  iki dosya ismi söylemişler bunları portal kurulduktan sonra silin bende portalı kurdum ve dedikleri dosyalarıda sildim sonra siteye girmeye kalktım girilmiyor sitede hata diyor ve site bulunamıyor. forumu eski haline getiremesemde neden böyle oldugu hakkında bi bilgi veririmisiniz.

Bide şu açıkları kapatmakla ilgili paketi bulamadım size zahmet olmazsa linkini verebilirmisiniz.
Kolay gelsin.. Selametle
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2007, 02:19:52 ÖS »

Eğer yanlış dosyaları silmişsen hata vermesi normaldir. Kurulum için gereken dosyaların kurulum bittikten sonra silinmesi gerekir. install.php veya upgrade.php dosyaları buna örnektir.

Admin paneline oradanda Paketler bölümüne gir. Sonra simplemachines'ten haberler tablosunda bir tane yazı ve link göreceksin. Eğer linki ve yazıları görmezsen zaten açığın yok demektir. Eğer link görünürse şuna benzer SMF 1.1.1 Patch gibi, linke tıkla ve kurulum yap.

Sisteminde SMF 1.1.1 yüklü ise problemin yok demektir Wink Yukarıdaki belirttiğim olay SMF 1.1.1 sürümlerinin altı için geçerlidir.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

r_mitnick
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2007, 02:42:08 ÖÖ »

husmen73 kardeş Allah razı olsun. heralde yanlış dosyaları sildim genede benim için bi tecrübe oldu.
Allahım kolaylık versin herşey için teşekkürler. Selametle...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: MKPortal Kurarken sitem çöktü(Lütfen yardım)
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: