Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: nneonneo's Shoutbox türkçeleştirebilirmisiniz acaba
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: nneonneo's Shoutbox türkçeleştirebilirmisiniz acaba  (Okunma Sayısı 1516 defa)
teknoart
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
nneonneo's Shoutbox türkçeleştirebilirmisiniz acaba
« : Ocak 11, 2007, 02:37:37 ÖS »

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=585

çok güzel bir shotbox smf1.1 ile sorunsuz çalışıyor birde türçe olsa çok iyi olurdu.

www.kanka-forum.com
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: nneonneo's Shoutbox türkçeleştirebilirmisiniz acaba
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2007, 12:58:16 ÖÖ »

yshout.php dosyasındaki ingilizce yerleri değiştirebilirsin. Bazı yerleri Türkçe yapmadım. Daha sonra bakacağım. Çok karışık kodlar. Ekteki dosyayı indirip yükle. Senin dosyanın yedeğini mutlaka al.

Ekteki dosyayı yshout klasörü içine atacaksın.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

teknoart
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2007, 10:08:49 ÖÖ »

eyvallah hüsmen saygılar emeğine sağlık ama tekrar dediğini yaptım ama shotbox hiç açılmadı, acelesi yok ama haberin olsun olursa iyi olurdu.

www.kanka-forum.com
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2007, 10:21:16 ÖÖ »

Gece müsait olursam yapmaya çalışacağım. 2 site beni bekliyor, hala tasarım aşamasında. Bu site yüzünden diğerlerine bakamıyorum.

Bu shoutbox'ın kodları dediğim gibi çok karışık ama deneyeceğim. İnşaallah explorer hatası vermez. Daha önce yüklediğimde hata verip sayfa kapanıyordu da Smiley

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

SynchroN
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yes, thats me... really!

Site
« Yanıtla #4 : Ocak 12, 2007, 10:23:03 ÖÖ »

Yuklemeyın baba acayı derece forumda hatalar olusturuyor ben hack bıle yedım bunun yuzunden tavsıyem bu modu kurmayın

Türkçe Rap Merkezi
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : Ocak 12, 2007, 10:39:37 ÖÖ »

Alıntı sahibi: SynchroN üzerinde Ocak 12, 2007, 10:23:03 ÖÖ
Yuklemeyın baba acayı derece forumda hatalar olusturuyor ben hack bıle yedım bunun yuzunden tavsıyem bu modu kurmayın
Log'larına baktın mı neden hacklendiğini öğrenmek için? Kesin kanıt getir yükleyemesin kimse. Mod yazarına da uyarı gönderelim değil mi?

www.gulhin.com

teknoart
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : Ocak 12, 2007, 10:47:22 ÖÖ »

eminmisin hocam bu mod yüzünden hack lendiğine bu shotbox modlarının adı cıkmış sanırım

www.kanka-forum.com
SynchroN
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yes, thats me... really!

Site
« Yanıtla #7 : Ocak 12, 2007, 05:41:42 ÖS »

Alıntı sahibi: husmen73 üzerinde Ocak 12, 2007, 10:39:37 ÖÖ
Alıntı sahibi: SynchroN üzerinde Ocak 12, 2007, 10:23:03 ÖÖ
Log'larına baktın mı neden hacklendiğini öğrenmek için? Kesin kanıt getir yükleyemesin kimse. Mod yazarına da uyarı gönderelim değil mi?

bakmadımda hacklıyenler söledi Cheesy ayrıca test ettım forumda kımler onlıne ı bozuyor benım canımı cok sıkmıstı kımler onlıne meselesi en bu hackıde yıyınce fıttırdım gereksız bır mode bence

Türkçe Rap Merkezi
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: nneonneo's Shoutbox türkçeleştirebilirmisiniz acaba
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: