Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: DB yedek taşıma
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: DB yedek taşıma  (Okunma Sayısı 767 defa)
shelcuk
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

DB yedek taşıma
« : Ocak 11, 2007, 02:39:25 ÖS »

Arkadaslar ben funpic de bir forum sitesi actim dun gece,icinde duzenlemeler yaptik eklemeler yaptik bende en  son bi problemle karsilasmayalim diye yedek aldim,bugun bi baktimki site ortada yok siteye girmeye calistigimda http://404.funpic.de/404.html hatasi aliyorum.Funpic sitesine kendi kullanici adim sifremle login olmaya calistigimda da kabul etmiyor.Bu neden olabilir ve aldigim Db yedegi ile dun forumda yaptigim duzenlemeleri ve eklemeleri baska bi host ta acabilirmiyim,veritabani geri yukleme araci ile denedim ama olmadi   
bu konuda yapabilecegim bisey varmi dun foruma girdigimiz bilgileri ve tablolari baska bir host ta geri getirebilirmiyim?
Bir alttaki konudaki arkadasda benimle benzer bir durumda ama ben funpic.de sitesinede login olamiyorum ftp adresimede baglanamiyorum,sanirim bu sitede bir problem var,biz bu siteyi deneme amacli yapmistik kisa bir sure sonra ucretli bir hosta gecicez ama su bilgileri bir kurtarabilirsem cok iyi olacak. Simdiden tesekkurler.

Posted on: Ocak 11, 2007, 05:35:58 pm
Yokmu şunu bir bilen yaw  Lutfen arkadaslar bir fikri olan bile olur cok zor durumdayim   Cry
ALi
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: DB yedek taşıma
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2007, 12:32:07 ÖÖ »

Acele etme kardeşim biri çıkar. En geç 2 gün içinde cevap alırsın bu forumdan Wink

Funpic siteni kapatmıştır. Yeni bir hosting al http://www.afacanhost.com 'u öneririm. SMF için desteği bu site üzerinden vermektedir.

Yeni Host'a başka bir SMF kur ve sonra geriyükleme aracını kullan o zaman DB yüklenir Wink

Modifikasyonlar

İşte Manuel Kurulumlar

AMACIMIZ SMF VE SMFTURK.nET AİLESİNİ İLERİYE TAŞIMAKTIR

www.hostrap.com           SMF ÜLKESİ nedir biliyormusunuz?
denislici
SMF Ustası
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: DB yedek taşıma
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2007, 02:08:47 ÖÖ »

evet Sevdan arkadaşımızın dediği olmuş...

Modifikasyonlar
Manuel Kurulumlar

Özel Mesaj veya MSN ile destek vermiyorum...
Tasarım - Hosting - Forum Desteği | FezaTasarım.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: DB yedek taşıma
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: