Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > SMFTuRK.nET Haberleri > SMFTURK.NET'ten Haberler ve Duyurular > Şikayet ve İstekler > Konu: SEO için döküman
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: SEO için döküman  (Okunma Sayısı 1353 defa)
volki05
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

SEO için döküman
« : Ocak 11, 2007, 03:02:22 ÖÖ »

arkadaşlar sizce artık herkesin beynini kemitrmiyormu aylardır yıllardır bu seo modifikasyonlar bölümünde var fakat nasıl kullanılır ne yapılır yani bi kısada olsa bilmeyenler için bi açıklama olsa çok mükemmel olur gerçi bilmeyenimiz yoktur seonun ne işe yaradığını işte sitemizin uzantılarını konu_ismi.html yapıyor fakat her sunucu apache olmadığından url leri göstermeden kullan işe yaramıyor bunun için bi yol gösterseniz çok iyio lacak

saygılarımla
ALi
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: SEO için döküman
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2007, 06:21:34 ÖÖ »

SMF Seo;

SMF sisteminde bulunan dosyaları HTML gibi göstererek arama motorlarının sitenizi daha kolay ve hızlı bir şekilde indexlemesini sağlar. Eğer sunucunuzda Apache kurulu değilse Google veya diğer arama motoru sitelerinin sağladıkları sistemi ücretsiz/ücretli kullanabilirsiniz.

Site Map'a gerek yoktur. (Sitemap olursa sadece sitemap'ta yer alan sayfalarınız indexlenir) Sitenizin Google Arama Motorunda daha çok yer almasını istiyorsanız şu işlemi yapın yeter.
https://www.google.com/webmasters/tools/ Adresine girin ve ardından Kayıt olun. Sizlere gerekli işlemler gösterilecektir. Daha sonra size bir kod verilecek ve istenen isimdeki sayfa içine kodu şu şekilde yerleştirin
Kod:
<!-- XXXXXXXXXXX -->
Sonra sayfanızı hosting'inizin ana dizinine upload edin ve birkaç gün sonra ne kadar çok sayfa indexlendiğinizi görün. www.mypagerank.net gibi sitelerden index'lenen sayfalarınızın sayılarını dahi görebilirsiniz.

Teşekkürler.

Modifikasyonlar

İşte Manuel Kurulumlar

AMACIMIZ SMF VE SMFTURK.nET AİLESİNİ İLERİYE TAŞIMAKTIR

www.hostrap.com           SMF ÜLKESİ nedir biliyormusunuz?
volki05
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: SEO için döküman
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2007, 09:24:24 ÖÖ »

Alıntı sahibi: Sevdan üzerinde Ocak 11, 2007, 06:21:34 ÖÖ
SMF Seo;

SMF sisteminde bulunan dosyaları HTML gibi göstererek arama motorlarının sitenizi daha kolay ve hızlı bir şekilde indexlemesini sağlar. Eğer sunucunuzda Apache kurulu değilse Google veya diğer arama motoru sitelerinin sağladıkları sistemi ücretsiz/ücretli kullanabilirsiniz.

Site Map'a gerek yoktur. (Sitemap olursa sadece sitemap'ta yer alan sayfalarınız indexlenir) Sitenizin Google Arama Motorunda daha çok yer almasını istiyorsanız şu işlemi yapın yeter.
https://www.google.com/webmasters/tools/ Adresine girin ve ardından Kayıt olun. Sizlere gerekli işlemler gösterilecektir. Daha sonra size bir kod verilecek ve istenen isimdeki sayfa içine kodu şu şekilde yerleştirin
Kod:
<!-- XXXXXXXXXXX -->
Sonra sayfanızı hosting'inizin ana dizinine upload edin ve birkaç gün sonra ne kadar çok sayfa indexlendiğinizi görün. www.mypagerank.net gibi sitelerden index'lenen sayfalarınızın sayılarını dahi görebilirsiniz.

Teşekkürler.

olayı anladım sitemapımı zaten daha önce upload etmiştim googledaki panele fakat sitem 15 günlük şu anda sitemapta 500 sayfa indexlenecek işareti var yani hani o sitemaptaki kabul edildi(OK) yazısının yanındakinden bahsediyorum şu ana kadar 1 sayfa indexlenmiş acaba normalmidir bu ?

bide o verdiğiniz <!-- XXXXXXXXXXX --> kodunu nereye yapıştıracağız ben google dan bi html  aldım işte bana verdikleri örn: google199s9s9fas875ed9.html uzantılı bi html dosyası şuan root ta duruyor yani forumun olduğu dizinde demek istediğin aktivasyon numarası gibi şey bu değilmi yani onu bi yere falan gömeceğiz dedinde orda aklım karıştı biraz daha açarsan sevinirim

konuyla alakan içinde teşekkürler
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > SMFTuRK.nET Haberleri > SMFTURK.NET'ten Haberler ve Duyurular > Şikayet ve İstekler > Konu: SEO için döküman
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: