SMF Seo;
SMF sisteminde bulunan dosyaları HTML gibi göstererek arama motorlarının sitenizi daha kolay ve hızlı bir şekilde indexlemesini sağlar. Eğer sunucunuzda Apache kurulu değilse Google veya diğer arama motoru sitelerinin sağladıkları sistemi ücretsiz/ücretli kullanabilirsiniz.
Site Map'a gerek yoktur. (Sitemap olursa sadece sitemap'ta yer alan sayfalarınız indexlenir) Sitenizin Google Arama Motorunda daha çok yer almasını istiyorsanız şu işlemi yapın yeter.
https://www.google.com/webmasters/tools/ Adresine girin ve ardından Kayıt olun. Sizlere gerekli işlemler gösterilecektir. Daha sonra size bir kod verilecek ve istenen isimdeki sayfa içine kodu şu şekilde yerleştirin
<!-- XXXXXXXXXXX -->
Sonra sayfanızı hosting'inizin ana dizinine upload edin ve birkaç gün sonra ne kadar çok sayfa indexlendiğinizi görün.
www.mypagerank.net gibi sitelerden index'lenen sayfalarınızın sayılarını dahi görebilirsiniz.
Teşekkürler.
olayı anladım sitemapımı zaten daha önce upload etmiştim googledaki panele fakat sitem 15 günlük şu anda sitemapta 500 sayfa indexlenecek işareti var yani hani o sitemaptaki kabul edildi(OK) yazısının yanındakinden bahsediyorum şu ana kadar 1 sayfa indexlenmiş acaba normalmidir bu ?
bide o verdiğiniz <!-- XXXXXXXXXXX --> kodunu nereye yapıştıracağız ben google dan bi html aldım işte bana verdikleri örn: google199s9s9fas875ed9.html uzantılı bi html dosyası şuan root ta duruyor yani forumun olduğu dizinde demek istediğin aktivasyon numarası gibi şey bu değilmi yani onu bi yere falan gömeceğiz dedinde orda aklım karıştı biraz daha açarsan sevinirim
konuyla alakan içinde teşekkürler