YANKI
H-Full Member
|
 |
« : Aralık 29, 2006, 01:27:06 ÖS » |
|
Arkadaşlar, aşağıda linkini verdiğim SEO 4 SMF sanırım herkesin aradığı şey! Bunu denemek için zamanım yok! Bide arıza falan olursa forumsuz kalırım! Şimdi bunu deneyecek ve sonuçları bize bildirecek cesur adminleri bekliyoruz http://www.webmasterstalks.com/index.php?action=tpmod;dl=item24Ayrıca bu adreste SMF 1.1.1'de SEO başarılı şekilde uygulanmış!!!Not: Türkçe forumda ne sonuçlar verir bilmiyoruz... RequirementsA working SMF 1.1RC3 or SMF 1.1. Apache with mod_rewrite enabled.Apache içinmiş!!! Görmemişim! Bende patladı çünkü Windows! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2006, 12:23:34 ÖÖ » |
|
Modifikasyon için teşekkürler. Windows kullananlar başka çözümler kullanacak  Google kolaylık sağlıyor bu konularda.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2007, 02:45:08 ÖS » |
|
kullanan arkadaş var mı? sonuçları nelerdir? Posted on: Aralık 31, 2006, 02:31:20 pm 1. Değişiklik Yapılacak ./SSI.php Test Başarılı 2. Değişiklik Yapılacak ./index.php Test Başarılı 3. Değişiklik Yapılacak .\Sources/BoardIndex.php Test Başarılı 4. Değişiklik Yapılacak .\Sources/Display.php Test Başarılı 5. Değişiklik Yapılacak .\Sources/Load.php Test Başarılı 6. Değişiklik Yapılacak .\Sources/MessageIndex.php Test Başarılı 7. Değişiklik Yapılacak .\Sources/QueryString.php Test Başarısız 8. Değişiklik Yapılacak .\Sources/Search.php Test Başarılı 9. Değişiklik Yapılacak .\Sources/Subs.php Test Başarılı 10. Değişiklik Yapılacak .\Sources/TPortal.php Test Başarısız 11. Değişiklik Yapılacak .\Themes\default/Display.template.php Test Başarılı 12. Çıkartılacak Dosya ./htaccess.txt 13. Çıkartılacak Dosya ./sitemaps.php 14. Çıkartılacak Dosya ./urllist.php 15. Çıkartılacak Dosya ./seo4smf-copyright.txt 16. Çıkartılacak Dosya ./seo4smf-redirect.php 17. Çıkartılacak Dosya .\Themes\default/Seo4SMFAdmin.template.php 18. Çıkartılacak Dosya .\Sources/Seo4SMFAdmin.php 19. Çıkartılacak Dizin ./seo4smf_icons 20. Kod Uygulanacak install.php
localde sıfır smf'ye kurdum ama olmadı ayrıca hatalı olanlarıdsa manüel kurduğum halde bir sonuç alamadım... Ayrıca manüel derken tportal.php dosyası bomboş. Değştirecekte birşey yoktu hani...
Sanırım tinyportal uyumlu olsa gerek. Biraz ingilizce sitelerde gezdiğimde hep tinyportal uyumlu smfelr'de örneklri var adamlar yapmış valla bizde bekleyeceğiz galiba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YANKI
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2007, 03:47:50 ÖS » |
|
kullanan arkadaş var mı? sonuçları nelerdir? Posted on: Aralık 31, 2006, 02:31:20 pm 1. Değişiklik Yapılacak ./SSI.php Test Başarılı 2. Değişiklik Yapılacak ./index.php Test Başarılı 3. Değişiklik Yapılacak .\Sources/BoardIndex.php Test Başarılı 4. Değişiklik Yapılacak .\Sources/Display.php Test Başarılı 5. Değişiklik Yapılacak .\Sources/Load.php Test Başarılı 6. Değişiklik Yapılacak .\Sources/MessageIndex.php Test Başarılı 7. Değişiklik Yapılacak .\Sources/QueryString.php Test Başarısız 8. Değişiklik Yapılacak .\Sources/Search.php Test Başarılı 9. Değişiklik Yapılacak .\Sources/Subs.php Test Başarılı 10. Değişiklik Yapılacak .\Sources/TPortal.php Test Başarısız 11. Değişiklik Yapılacak .\Themes\default/Display.template.php Test Başarılı 12. Çıkartılacak Dosya ./htaccess.txt 13. Çıkartılacak Dosya ./sitemaps.php 14. Çıkartılacak Dosya ./urllist.php 15. Çıkartılacak Dosya ./seo4smf-copyright.txt 16. Çıkartılacak Dosya ./seo4smf-redirect.php 17. Çıkartılacak Dosya .\Themes\default/Seo4SMFAdmin.template.php 18. Çıkartılacak Dosya .\Sources/Seo4SMFAdmin.php 19. Çıkartılacak Dizin ./seo4smf_icons 20. Kod Uygulanacak install.php
localde sıfır smf'ye kurdum ama olmadı ayrıca hatalı olanlarıdsa manüel kurduğum halde bir sonuç alamadım... Ayrıca manüel derken tportal.php dosyası bomboş. Değştirecekte birşey yoktu hani...
Sanırım tinyportal uyumlu olsa gerek. Biraz ingilizce sitelerde gezdiğimde hep tinyportal uyumlu smfelr'de örneklri var adamlar yapmış valla bizde bekleyeceğiz galiba...
QueryString.php'de ufak bir fazla karakter sorunu var! modifikasyondan düzetttim! if satınrın sonunda parantezden önce bir fazla boşluk! TPortal.php olayını ise kullanmıyorsan yine modifikasyon dan kaldırabilrsin! Şimdi gelelim mevzuya! Localde kurdum demişsin. Sanırım Linux kullanmıyorsun? İşte sorunda burdan kaynaklanıyor bence! Bildiğim kadarı ile Win üstünde koşan php ile linux üstündeki php arasında yapısal bazı farklar var! Tamam aynı işi görüyorlar ama bazı kilit noktalar var işte! Örneğin htaccess.txt win üzerinde koşan php'de .htaccess ise linux üzerinde koşan php'de var! Dolayısı ile mod_rewrite olayı winde yok! ben bunu linux server üzerinde denedim ve çalıştı ama o da bir yerde local  örnek gösteremeyeceğim! linux hosting alan arkadaşlar yedek alıpta denerlerse çok memnun kalacaklar benden söylemesi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2007, 04:09:38 ÖS » |
|
haklısın sanırım sunucu üzerinde de denemek lazım o zaman...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkgenc
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2007, 09:15:28 ÖÖ » |
|
rc3 de çalışıyo mu acep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YANKI
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 04, 2007, 12:47:30 ÖS » |
|
Requirements A working SMF 1.1RC3 or SMF 1.1. Apache with mod_rewrite enabled.
Evet çalışıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volki05
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 04, 2007, 10:55:13 ÖS » |
|
ben yaptım herşeyiylede bu ne işe yarıyacak yani google indexlemesine yardımcımı olacak acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YANKI
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 05, 2007, 05:47:05 ÖÖ » |
|
ben yaptım herşeyiylede bu ne işe yarıyacak yani google indexlemesine yardımcımı olacak acaba?
Sitenin URL'leri ...php?... 'dan xxx/yyy/zzz.html şekline dönüştüyse google seni her yandan indexler adres verseydin de bir bakaydık örnek olurdu diğer arkadaşlar içinde...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volki05
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 05, 2007, 01:11:42 ÖS » |
|
Sitenin URL'leri ...php?... 'dan xxx/yyy/zzz.html şekline dönüştüyse google seni her yandan indexler adres verseydin de bir bakaydık örnek olurdu diğer arkadaşlar içinde... Dediğinizi anladım vb lerdede var bu olay ama nedense bende her kodu tastamam olduğu halde hala php gösteriyor uzantıları bi baksanız benmi göremedim acaba p.s: yanlız tportal dosyasını hiç ellemedim manuel kurulumda şimdi hata veren 3 dosya vardı source klasöründe querystring, boardindex, tportal bu tportalın içi bende boş olduğu için hiç ellemedim acaba ondanmı olabilir bu olay? adres bu siteyi açalı 1-2 hafta oldu ama google zaten indexliyor beni bu sitemap ile bazı ayarlar yaptım ondan http://www.forum-arsivi.comPosted on: Ocak 05, 2007, 06:50:07 pm
şimdi baktım ayarlar varmış admin panelde ama ingilizce yani karışık menüleri var anlamadım resim koyabilirsem buraya koyarım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adsl
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 05, 2007, 06:04:34 ÖS » |
|
Paylaşım için teşekkürler, söylediğiniz gibi uzantıları düzeltti .. Dikkat edilmesi gereken nokta kurulumdan sonra htaccess.txt dosyanızı .htaccess şekline çevirmeniz gerekiyor.. Bir de htaccess dosyasının içerisindeki forum yolunuzu belirtin.. Default olarak RewriteBase /smf4 yazılmış, siz kendinize göre düzenleyin.. Tabi bir de admin panelinden se04'ü aktif etmeyi unutmayın.. İnceyebilirsiniz.. www.paylasbenimle.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turkgenc
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 05, 2007, 10:28:19 ÖS » |
|
Kurulum Eylemleri Yapılacak yükleme işlemleri: "Seo 4 SMF": Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!
Sürüm Rc3 ondan mı acaba ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 06, 2007, 12:53:24 ÖÖ » |
|
Kurulum Eylemleri Yapılacak yükleme işlemleri: "Seo 4 SMF": Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı!
Sürüm Rc3 ondan mı acaba ?
RC3 olduğundanda olabilir dosyalarında yazılabilirlik olmadığındanda olabilir. İlk mesajda SMF 1.1.1^de kullanıldığı yazıyor. Belki RC3 ile uyumlu değildir.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
adsl
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 06, 2007, 06:14:27 ÖÖ » |
|
Paylaşım için teşekkürler, söylediğiniz gibi uzantıları düzeltti .. Dikkat edilmesi gereken nokta kurulumdan sonra htaccess.txt dosyanızı .htaccess şekline çevirmeniz gerekiyor.. Bir de htaccess dosyasının içerisindeki forum yolunuzu belirtin.. Default olarak RewriteBase /smf4 yazılmış, siz kendinize göre düzenleyin.. Tabi bir de admin panelinden se04'ü aktif etmeyi unutmayın..
İnceyebilirsiniz..
Bir hata aldım, forumda gruplaşmış linklere ulaşılmıyor, yani 5 sayfalık bir konunun ilk sayfasını gösteriyor, diğer sayfalara erişilmiyor, aynı sayfada kalıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YANKI
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 06, 2007, 07:26:09 ÖÖ » |
|
Bir hata aldım, forumda gruplaşmış linklere ulaşılmıyor, yani 5 sayfalık bir konunun ilk sayfasını gösteriyor, diğer sayfalara erişilmiyor, aynı sayfada kalıyor..
Default temada da aynı hatayı veriyor mu acaba? Bir bakar mısın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|