e-midyat
H-Full Member
|
 |
« : Aralık 29, 2006, 08:04:47 ÖÖ » |
|
tiny portal paketini yukledim daha sonra uygula diyince Hiçbir kurulum ve kaldırma eylemi tanımlanmadı! yazısı coktı? ne yapmaalıyım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2006, 01:08:39 ÖS » |
|
böylr bir hata verince bildiği kadrıyla uyumluluk sorunu olması gerekiyor. Gerçi ustalr daha iyi bilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
e-midyat
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2006, 01:14:46 ÖS » |
|
bide ustalar buna cevap verebilseydi cok iyi olurdu ya:S!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2006, 01:19:43 ÖS » |
|
Dosyalarınıza yazılabilirlik verin ve modifikasyonun sizin forum sürümünüzle uygun olup olmadığını kontrol edin.
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
e-midyat
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2007, 06:43:34 ÖÖ » |
|
Tamam yukeldim portalı ama foruma girince anasayfada bir hosgeldin mesajı veriyor basak bişey yok portalla ilgili sitede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2007, 06:45:43 ÖÖ » |
|
Teman TP'ye uyumlu değil. Uyumlu tema yüklersen Tinyportal'ı sorunsuz kullanabilirsin.
Not: Nostalgia ve Red Darkness temalarımız Tinyportal'a uyumludur.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 11, 2007, 10:14:47 ÖÖ » |
|
default temada çalşması lazm dimi..bende çalşmıyor  Paket Başarıyla yüklendi. Siz şimdi onun ne gibi işlevsellikler eklediğini kullanmalısınız. diyo bundan sonra yapmam gereken ne foruma döndüğümde hala portal yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 12, 2007, 02:15:01 ÖÖ » |
|
default temada çalşması lazm dimi..bende çalşmıyor  Paket Başarıyla yüklendi. Siz şimdi onun ne gibi işlevsellikler eklediğini kullanmalısınız. diyo bundan sonra yapmam gereken ne foruma döndüğümde hala portal yok  Galiba Windows Host kullanıyorsun. Tüm dosyalarına yazılabilirlik verdikten sonra yükle.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2007, 11:50:19 ÖÖ » |
|
Sonuç yine aynı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LordMidnight
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2007, 12:33:50 ÖS » |
|
admin panelinde tiny portal yönetim kısmı var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2007, 01:57:38 ÖS » |
|
hayır gözkmüyor Posted on: Ocak 16, 2007, 11:43:51 pm Değişiklik uygulanacak dosyaların hepsine verdim yine yok yine yok :@ admin panelinde çıkmıyor Tp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 16, 2007, 02:04:15 ÖS » |
|
Sonuç yine aynı  Bana kalırsa dosyalarında hala yazılabilirlik yok. Ana dizininde de yazma izni olduğuna eminmisin? tüm dosyaları forum diye bir klasörü taşı ve orada portal kurulumu yap sonra eski dizinine taşırsın. Portal paketinde sorun var diyeceğim ama yeni indirmişsindir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2007, 02:05:17 ÖS » |
|
Tüm dosyaları forum dosyasına atsam hata verirmi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LordMidnight
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 16, 2007, 04:51:08 ÖS » |
|
tüm dosyaları forum dizinine atmayacaksın. iny portal yönetimi admin panelinde hiç mi çıkmadı yoksa. tiny portal başlığı varda seçenekler mi yok?
eğer tiny portal db ye işlendiyse tinyportal.net ten editlenmiş default dosylarını indir ve gerekli yerlere at. o zaman keisn çalışması lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 17, 2007, 06:40:42 ÖÖ » |
|
admin panelinde hiç çıkmadı ben direk httpdocs içinde forum klasörü açtm onun içine kuruyorum smf yeni versionu ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|