Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: SMF Kurulum Acil Yardım....
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: SMF Kurulum Acil Yardım....  (Okunma Sayısı 1180 defa)
etapbilgisayar
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

SMF Kurulum Acil Yardım....
« : Aralık 28, 2006, 04:22:36 ÖS »

Selamlar bu smf konusunda sıfır bilgiye sahibim arkadaşlar, dosyaları gerekli sitelerden indirdim ve FlashFXP ile hostuma gonderdikten sonra kurma işlemine geçtim. (Bu aşamadan önce hostun içinde mySQL veritabanı oluşturdum ve mysql kullanıcısı atadım) lakin kurulum işleminde mysql sunucusu ayarlarını yapıp ilerle dediğim zaman aşağıdaki hata mesajını aldım konuyu bana ince ayrıntılarına kadar açıklayacak birisine ihtiyacım var saat gecenin 02:00 si ve ben bunu beceremedigim için uyuyamadım yapamazsam da uyuyayam kafama takarım lütfen rica ediyorum konusunda uzman birisi bana el uzatsın. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Yükleme aygıtı "cartcurt" database ine giremiyor. Bazı hostlarda SMF admin panelinden kendiniz database oluşturmanız gerekmektedir. Bazılarıda sizin adınızı veya database ismi eklerler.

Buraya tıklayarak bu adımı tekrar deneyebilirsiniz.
SynchroN
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yes, thats me... really!

Site
Ynt: SMF Kurulum Acil Yardım....
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2006, 04:27:19 ÖS »

arkadasım dikakt et verıtabanı adını yazarken genelde bır bolsuk bırakıyorsunuz sağdan ben cok rastladımöle kısıye onlara dıkkat et Cheesy

Türkçe Rap Merkezi
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2006, 04:30:12 ÖS »

localhost yerine başka birşey yazılıyor olabilir. Mesela benim hostumda 172.21.1.10 yazılıyor. Sende ne olduğınu öğrenmek için phpmyadmin'e gir yeter. Üstte localhost yada ip numarası yazar port ile birlikte. Ne yazıyorsa portu yazmadan tekrar dene. Yine olmuyorsa şunu dene

Bazı hosting'lerde kullanıcı adı başına ek isim getirilir. Kullanıcı adının başında birşey yazmıyorsa problem yok. Yukarıda dediğimi büyük ihtimalle Wink

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

etapbilgisayar
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2006, 04:33:41 ÖS »

yaw agalar ben bişi anlamadım bu işten versemde login pass halledivericek birisi varmıdır allah rızası için ?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2006, 04:41:07 ÖS »

Alıntı sahibi: etapbilgisayar üzerinde Aralık 28, 2006, 04:33:41 ÖS
yaw agalar ben bişi anlamadım bu işten versemde login pass halledivericek birisi varmıdır allah rızası için ?
Güzelce anlattık. Kendiniz yapabilirsiniz.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

etapbilgisayar
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2006, 04:45:39 ÖS »

güzelce anlattınız teşekkür ederimde ben halen yapamıorum aynı hatayı veriyor yapabilsem zaten yırtınmam burda teşekkür ederim iyi geceler...
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2006, 04:47:22 ÖS »

Özel mesaj ile bilgilerinizi gönderirmisiniz?

www.gulhin.com

etapbilgisayar
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2006, 04:52:48 ÖS »

ok gönderdim geLdi sanırım ?
SynchroN
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yes, thats me... really!

Site
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2006, 04:58:44 ÖS »

Alıntı sahibi: husmen73 üzerinde Aralık 28, 2006, 04:30:12 ÖS
localhost yerine başka birşey yazılıyor olabilir. Mesela benim hostumda 172.21.1.10 yazılıyor. Sende ne olduğınu öğrenmek için phpmyadmin'e gir yeter. Üstte localhost yada ip numarası yazar port ile birlikte. Ne yazıyorsa portu yazmadan tekrar dene. Yine olmuyorsa şunu dene

Bazı hosting'lerde kullanıcı adı başına ek isim getirilir. Kullanıcı adının başında birşey yazmıyorsa problem yok. Yukarıda dediğimi büyük ihtimalle Wink
kesin benım ddııgm varya Cheesy

Türkçe Rap Merkezi
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: SMF Kurulum Acil Yardım....
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: