SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« : Aralık 28, 2006, 12:07:12 ÖS » |
|
Şimdi sorunum şu şekilde Red Darkness temayı kulalnıyorum Alt Kategorilere girdiğimde ya sadece bir tanesi bulunuyor bu alt kategorıler neden böle oldu acaba ? 4-5 tane alt kategorı var bölume gırınce sadece 1 tanesı gorunuyor ama anasayfadan tıklayınca alt kategorılere bolume gıdıyor anlamadım valla www.rapmerkezi.org siz kontrol edın bırde
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2006, 02:06:17 ÖS » |
|
Gördüm  Dosyalarda değişiklik yapmışsın zaten. Hatalı bir kod silmiş olmalısın. Başka türlü ne bileyim bir zor böyle olması. messajeindex.template.php dosyasını yenile bakalım.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2006, 02:10:25 ÖS » |
|
yok olmadı
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2006, 02:14:29 ÖS » |
|
Veritananını onar. Önce Forum bakımı yap. Veritabanını ise phpmyadmin'den tabloları onar.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2006, 02:21:03 ÖS » |
|
yok yıne olmadı sadece ılk alt kategorı gorunuyor dıgerlerı gorunmuyor
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 28, 2006, 02:30:32 ÖS » |
|
yok yıne olmadı sadece ılk alt kategorı gorunuyor dıgerlerı gorunmuyor
Yeni forum kur sonra veritabanını ona yükle. Bakalım neyden kaynaklanıyor sorun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 28, 2006, 02:34:42 ÖS » |
|
ok yapalım bakalım default temada da aynı sorun var
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 28, 2006, 03:00:03 ÖS » |
|
Kaynak dosyalarını da yenile. Olmazsa veritabanında problem olabilir ama sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 28, 2006, 03:26:52 ÖS » |
|
neden böle birşey oldu anlıaymadım sabahtan beri bir sürü mod kurdum manual kurdugum modların hemen ardından iceledim hata falan almıyordum diğer moda gecıyordum bunun gıbı bır hatayı daha önce ne duydum ne gördüm ...
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 28, 2006, 03:52:31 ÖS » |
|
Bende aynen öyle  Yeni forum kur veritabanını ona aktar bakalım aynı sorun olacak mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 28, 2006, 04:25:35 ÖS » |
|
eski forumda valal bir sürü editleme yaptım insallah bırsey olmaz yoksa bastan kurcaz  insallah sorun temadır DB de olursa o zman ayvayı yedim demi ... Cevap: Evet ayvayı yedin  (husmen73) Posted on: Aralık 29, 2006, 02:03:45 am
abi kurdum bu hatayı verdı DB gerı yuklerken Bazı sorgular çalıstırılamadı. Sorgular hakkında detaylı bilgi: Line #11503: Duplicate entry '1-3482' for key 1 buda yenı forum http://www.rapmerkezi.org/rap/index.php?board=139.0
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 28, 2006, 04:31:24 ÖS » |
|
Sorun olmaz çalışır. Sanırım düzelmiş hata 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 28, 2006, 04:34:19 ÖS » |
|
düzeldi evet oyun modunu yenıden kurcam bazı modları yenıden kurcam o kadar