denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« : Aralık 22, 2006, 03:25:29 ÖÖ » |
|
Uyumluk: 1.1 Final, 1.1.1 Açıklama: Saldırılara karşı güvenlik için kayıt ve benzeri yerlerde görsel onay kodu. Dosya: Ektedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2007, 01:00:28 ÖS » |
|
Bunu nereye ekleyeceğim?
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
MilliyetçiForum
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 13, 2007, 02:15:27 ÖS » |
|
panelinden paket olarak yükleyeceksin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2007, 11:53:28 ÖÖ » |
|
Yükledim ama daha önceden resim görünmediği için Kayıt esnasında kullanılan resim doğrulamasını devre dışı bırak seçeneğini işaretlemiştim şimdi tiki kaldırım kaydet diyorum döndüğümde tik kalmamış oluyor :S
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 14, 2007, 12:04:09 ÖS » |
|
Yükledim ama daha önceden resim görünmediği için Kayıt esnasında kullanılan resim doğrulamasını devre dışı bırak seçeneğini işaretlemiştim şimdi tiki kaldırım kaydet diyorum döndüğümde tik kalmamış oluyor :S
Söylemek istediğini anlamadım.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 14, 2007, 12:46:24 ÖS » |
|
"üye olma" ayarları varya admin panelde ben resim göstermeyi oradan kapatmıştım daha önce.Şimdi açıyorum ama olmuyor :S açılmıyor tekrar baktığımda kapalı gözüküyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 14, 2007, 12:55:54 ÖS » |
|
Şimdi oldu.
Sende zaten çıkmıyormuş onay kodu. register.php dosyanı yenilermisin.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 14, 2007, 01:01:01 ÖS » |
|
Onu nasıl yapacağım sorması ayıp :S ha bide ben bu temayı 1.1 finalin temasından editlemiştim şimdi 1.1.1 kurulu ondan olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 14, 2007, 01:11:47 ÖS » |
|
1.1 ile 1.1.1 aynı sayılır. Birkaç problem giderildi sadece. Onunla ilgisi varmı bilmiyorum. Yama kodlarını incelemedim. default tema kullanmıyorsun o zaman. Default tema'da görünüyormu bak bakalım. default tema içindeki register.template.php dosyasını kendi temanın içine upload et.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 15, 2007, 08:01:57 ÖÖ » |
|
upgrade yaptım çıkmıyor şuan default tamyı kullanıyorum.Upgrade den önce çıkıyordu. Posted on: Ocak 15, 2007, 05:27:53 pm kaldırdım bu seferde admin panelinden üye olmaya girerken bu sorunu alıyorum :S
Fatal error: Cannot redeclare template_verification_settings() (previously declared in /home/kahkaha/public_html/forum/Sources/Load.php(1724) : eval()'d code:676) in /home/kahkaha/public_html/forum/Sources/Load.php(1724) : eval()'d code on line 860
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 15, 2007, 08:42:32 ÖÖ » |
|
upgrade yaptım çıkmıyor şuan default tamyı kullanıyorum.Upgrade den önce çıkıyordu. Posted on: Ocak 15, 2007, 05:27:53 pm kaldırdım bu seferde admin panelinden üye olmaya girerken bu sorunu alıyorum :S
Fatal error: Cannot redeclare template_verification_settings() (previously declared in /home/kahkaha/public_html/forum/Sources/Load.php(1724) : eval()'d code:676) in /home/kahkaha/public_html/forum/Sources/Load.php(1724) : eval()'d code on line 860
Default temayı yenisini indirip tekrar upload edermisin? Önce admin.template.php yi ve register.template.php yi upload et olmazsa tümünü yenile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müsbet
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 03, 2007, 11:43:30 ÖÖ » |
|
Hocam bunu yükledim ama işime yaramdı kaldırmak isredim hala sorun devam ediyor. sana zahmet kaldıram mauel lınkı versen. teşekürler. sanırım özel ösj konusunda yaff bilmeden yapmayacaksın sormak gerek. teşekürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cezacılar
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 26, 2007, 09:38:06 ÖÖ » |
|
ne fark var ki ??smf de de var zaten görsel onay kodu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 26, 2007, 11:09:44 ÖÖ » |
|
ne fark var ki ??smf de de var zaten görsel onay kodu..
bu daha gelişmiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murathoca44
H-Full Member