|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 26, 2006, 02:07:57 ÖS » |
|
Türkçe dil yüklememişsinki. Yani yüklediğin modifikasyon ingilizce uyumlu olmalı. Forumu ingilizceye çevir bak o zaman görünür. Modifikasyon linkini buraya eklersen türkçeye çevirebiliriz.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 26, 2006, 05:23:43 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2006, 05:27:45 ÖS » |
|
Linkte yazanları uygularsan sorun olacağını sanmam.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 26, 2006, 06:00:44 ÖS » |
|
tamam hallettım  modificasyon.turkish.php ye bu kodları ekledım alt kısmına <? önüne yani $txt['permissiongroup_arcade'] = "Arcade"; $txt['cannot_view_arcade'] = "You arent allowed to view arcade, sorry!"; $txt['permissionhelp_view_arcade'] = "Allow this if you want this group to access arcade"; $txt['permissionname_view_arcade'] = "Can view arcade (main)"; $txt['cannot_play_arcade'] = "You arent allowed to play on arcade, sorry!"; $txt['permissionhelp_play_arcade'] = "Allow this if you want this group to play in arcade"; $txt['permissionname_play_arcade'] = "Can play in arcade"; $txt['cannot_submit_score'] = "You arent allowed to submit scores on arcade, sorry!"; $txt['permissionhelp_submit_score'] = "Allow this if you want ALLOW this group to submit scores in arcade"; $txt['permissionname_submit_score'] = "Can Submit scores in arcade"; $txt['arcade_highscores_per_page'] = "Highscores per page in arcade"; $txt['admin_arcade'] = "Arcade"; $txt['admin_arcade2'] = "Arcade Admin"; $txt['cannot_admin_arcade'] = "You arent allowed to Admin Arcade!"; $txt['permissionname_admin_arcade'] = "Can Admin Arcade"; $txt['cannot_challenge_send'] = "You arent allowed to send challenges arcade, sorry!"; $txt['permissionhelp_challenge_send'] = "Allow this if you want this group to send challenges arcade"; $txt['permissionname_challenge_send'] = "Can send challenges"; $txt['cannot_challenge_view'] = "You arent allowed to view challenges arcade, sorry!"; $txt['permissionhelp_challenge_view'] = "Allow this if you want this group to view challenges arcade"; $txt['permissionname_challenge_view'] = "Can view challenges"; Posted on: Aralık 27, 2006, 03:59:36 am
husmen abi bir ricam olcak ben sızın red darnekes mıydı tam hatırlıyamadım onun buttonlarını kulalnıyorum oyun buttonu nocalk abi  pardon abi yıne 2 mesaj ard arda attım sılme sansım yok kusura bakmayın sonradan aklıma bırsey gelıyor bole mesaj atıyorum bu sefer 2 kere mesaj attıgım aklıma gelıyor 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 26, 2006, 06:08:22 ÖS » |
|
Tema konusuna gidersen en altta PSD dosyaları var. Onları indir ve kendine buton yap.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 26, 2006, 06:25:11 ÖS » |
|
indirdim de onlar ne acaba nasıl yapcaz photoshop falan mı valla hıc anlamam photoshopdan 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 26, 2006, 06:37:44 ÖS » |
|
indirdim de onlar ne acaba nasıl yapcaz photoshop falan mı valla hıc anlamam photoshopdan  Photoshop dosyası, sadece yazıyı değiştireceksin bunda zor birşey yok. Ne butonu istiyorsun söyle hemen yapayım. Yatacağım artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 26, 2006, 06:38:59 ÖS » |
|
Oyun yazsın abi  Red Darkness dan olcak
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 26, 2006, 06:42:18 ÖS » |
|
Şimdi resmi ekten alabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 05, 2007, 09:29:57 ÖÖ » |
|
eyw saol Posted on: Aralık 27, 2006, 04:46:05 am ya arkadaşlar bana yukardaki gibi oyun buttonu gibi " Resimler ve Download " buttonu lazım photoshop olmadıgı ıcın yapamıyorum olsada yapmayı bılmıyorum rica etsem bana yaparmısınız bende size kuramadıgınız mod olursa msn destek veririm
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
|
e-midyat
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 05, 2007, 12:26:59 ÖS » |
|
ded supersin yaw valla su paylasma ruhu ne guzel seymiş her seyi burda ogreniyorum burda goruyorum ALLAh hepinizden razı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN