Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: ana sayfa butonu ve son mesajları gösteremedim
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: ana sayfa butonu ve son mesajları gösteremedim  (Okunma Sayısı 1289 defa)
NeddLoyd
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ana sayfa butonu ve son mesajları gösteremedim
« : Aralık 19, 2006, 04:30:40 ÖS »

Arkadaşlar ilk olarak ben Smf 1.1 final kurdum sonra üstüne mk portal kurdum neyse

1. Sorum =
mk portaldan --> smf ye geçiş var fakat smf den mk portal için geçiş yok Huh Yani forumdan ana sayfaya geçmek istiyorum nasıl yaparız onu ?? yani forumun en üstüne bi şekilde anasayfa yazan bi yer açmam lazım ama forumun görünümünü bozmadan link verecem yani Smiley

2. Sorum=
Forumun en altında son atılan mesajları ekledim bir türlü kaldıramıyorum yani forum en altında son atılan mesajlar çıkmasın istiyorum Sad bunun tek neden ise forumu kurarken bölümler üzerine iconlar ekledim en altta çıkınca çok kötü çıkıyo bozuk duruyo site Sad yada buna bi çözüm getirelim yani en altta yeni eklenen mesajlar çıksın ama başlıklardaki iconlar çıkmasın Smiley  yada bana bunu nasıl kaldıracağım konusunda yardım ederseniz güzel olur Smiley

Arkadaşlar lütfen yardım edin yardımlarınız için teşekkürler Smiley

Not: Konu başlıklarını konu içeriğine uygun yazalım lütfen
NeddLoyd
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Arkadaşlar bi Kaç sorum var :) saygılarımla
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2006, 03:54:22 ÖÖ »

Ya kimsenin bi bilgisi yokmu bu konuda manuel yüklemelere de baktım ama yoq ya Sad
denislici
SMF Ustası
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2006, 04:13:40 ÖÖ »

1.soruyu mkportalın destek sitesinde sorman gerekir diye düşünüyorum, mkportal.gen.tr
2.soru: Admin=>>Kullanılan Tema=>> Forum anasayfasında gösterilecek yeni mesaj sayısı: 0 yap

Modifikasyonlar
Manuel Kurulumlar

Özel Mesaj veya MSN ile destek vermiyorum...
Tasarım - Hosting - Forum Desteği | FezaTasarım.com
inan
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2006, 01:09:58 ÖS »

1.soruyuda ben cavaplıyim çok uraştım bunun için ama çok basit miş mk panele gir en alta bak forumu portal içine al diye bişi olacak ona tıkla itediğin gibi olur
mk portal c.panel/ayarlar dı sanırım

smfdestek sitesi:
www.rapsmf.com
BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ...
iletişim  : inan_diyadin@hotmail.com
Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Smiley Bana ulaşsın...
MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
NeddLoyd
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2006, 07:41:15 ÖÖ »

denislici 

krdeşim sen demişsinki 1. soruyu burda değil şu sitede ara ama sorun mkportal sisteminin değil smf nin sorunudur yani smf nin sorunu değilde yani benim sorunumdur Smiley

Yani tam açıklaymadım galiba Smiley ben forum açılınca en üste
ansayfa yardım ara profill .......  yazıyo ya buraya Sitenin anasayfasını koymak istiyorum yani forumdan ana sayfaya geçiş yok.... Oraya kodlar eklemem gerekiyo yani nereye ne ekleyeceğimi bilmiyorum orası olmasada olur en üsteki yerede olur ya bi yere koymam gerekiyo görülecek bi yere.... Saygılarımla. ...

inan  kardşim denedim olmadı anas ayfadan forum diyorum ama malesef olmuyo Smiley belki benim sistem smf final yaa ondan uyuşmuyordur bazı yerleri belki Smiley
denislici
SMF Ustası
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : Aralık 22, 2006, 03:10:19 ÖÖ »

dostum bunun smf ile hiç alakası yok, dediğim gibi www.mkportal.gen.tr gir orda bulursun, ben kendim yapmıştım mkportal ile ama şimdi hatırlamıyor, mkportal'ın yönetim panelinden yapıyorsun, smf'nin değil...

Modifikasyonlar
Manuel Kurulumlar

Özel Mesaj veya MSN ile destek vermiyorum...
Tasarım - Hosting - Forum Desteği | FezaTasarım.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: ana sayfa butonu ve son mesajları gösteremedim
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: