|
husmen73
|
 |
« : Aralık 16, 2006, 07:55:24 ÖÖ » |
|
SMFTURK.nET Ekibi Ekibimizde yer almak isteyen SMF bilginleri aşağıdaki formu doldurup buraya mesaj atabilirler.[table] [tr][td][b]Ad Soyad[/b][/td][td][b]:[/b][/td][td]...adsoyad...[/td][/tr] [tr][td][b]E-mail[/b][/td][td][b]:[/b][/td][td]...süreklikullandığınızmailadresiniz...[/td][/tr] [tr][td][b]Mobil Telefon[/b][/td][td][b]:[/b][/td][td]...süreklikullandığınızmobiltelefonunuz...[/td][/tr] [tr][td][b]Uzman olduğunuz SMF konusu[/b][/td][td][b]:[/b][/td][td]...bulunmakistediğinizekip...[/td][/tr] [/table] Ekiplerimiz; - Yardım Servisi - İngilizce Çeviri Ekibi - Döküman Ekibi - Grafik Ekibi - Kodlama Ekibi
Not: Mobil telefon numaranızı güvenliğiniz için özel mesaj aracılığı ile gönderiniz. Başvurunuz 1 hafta içerisindeki sitede gösterdiğiniz performansa göre değerlendirilecektir. Sabırlı ve düzenli olun yeter.- Sitemizde görev almak isteyen üyelerimiz diğer SMF destek sitelerinde çalışmamalıdır. Sadece SMFTURK.NET adına çalışabilirler. (Simplemachines ve Simplemachinesturk hariç)
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2007, 04:34:18 ÖÖ » |
|
| Ad Soyad | : | KürŞad Coşkun | | E-mail | : | webmaster@rapmerkezi.org | | Mobil Telefon | : | Özelden Yollucam | | Uzman olduğunuz SMF konusu | : | Yardım Servisi | Posted on: Aralık 18, 2006, 10:41:46 am
Benim rütbemi sorunlu üye yapın  Cevap: Öyle olacak gibi duruyor. (husmen73)
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
Teknolok.net
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 25, 2007, 09:53:18 ÖÖ » |
|
| Ad Soyad | : | Şahin Karakoyun | | E-mail | : | kaldırdım  | | Mobil Telefon | : | Özelden atacam | | Uzman olduğunuz SMF konusu | : | Yardım servisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cakal93
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2007, 11:30:11 ÖÖ » |
|
| Ad Soyad | : | Yagizcan ARSLAN | | E-mail | : | satis@hotmail.com | | Mobil Telefon | : | Var ama fransa'da oturduum icin bilmiorum ama ozelden atarim belki | | Uzman olduğunuz SMF konusu | : | Kodlama Ekibi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeHDiX
H-Full Member
Smf Grafik Tasarım only photoshop
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 06, 2007, 02:55:38 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
KENDİ SMF YARDIM SİTEMİZDE RESMİ SİTE HARİÇ DİĞER SİTELERİ YAYIMLANMASI YASAKTIR (SMFTURK.NET EKİBİ)
|
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 22, 2007, 02:38:24 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fALCONBB
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 18, 2007, 06:46:05 ÖÖ » |
|
Ad Soyad : Erdem Turkoglu E-mail : erdemkurukafa@hotmail.comMobil Telefon : Ozelden Uzman olduğunuz SMF konusu : Her Tür Yardım Ve Modifiksyon+Tema bolumu en cok uzmanlıgım ıse yardım ve mod
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Ayşegül-
Full Member
I love (x)
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 18, 2007, 10:46:59 ÖÖ » |
|
Ad Soyad : Erdem Turkoglu E-mail : erdemkurukafa@hotmail.comMobil Telefon : Ozelden Uzman olduğunuz SMF konusu : Her Tür Yardım Ve Modifiksyon+Tema bolumu en cok uzmanlıgım ıse yardım ve mod Sitemizde gösterdiğiniz performansa göre başvurunuz değerlendirilecektir. Başarılar Dileriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ghg
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 23, 2007, 03:19:51 ÖÖ » |
|
| Ad Soyad | : | Yagizcan ARSLAN | | E-mail | : | cakal93@hotmail.com | | Mobil Telefon | : | Var ama fransa'da oturduum icin bilmiorum ama ozelden atarim belki | | Uzman olduğunuz SMF konusu | : | Kodlama Ekibi |
Adayligimi tekrar koyuyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 23, 2007, 04:14:37 ÖÖ » |
|
| Ad Soyad | : | Yagizcan ARSLAN | | E-mail | : | cakal93@hotmail.com | | Mobil Telefon | : | Var ama fransa'da oturduum icin bilmiorum ama ozelden atarim belki | | Uzman olduğunuz SMF konusu | : | Kodlama Ekibi |
Adayligimi tekrar koyuyorum  dikkate alınmıştır bir hafta boyıunca forumda yapacaklarınıza bağlı adaylığınız kabulü.
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
efsanexxx
H-Full Member
Google Optimizasyon
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 31, 2007, 05:33:26 ÖS » |
|
Herkesin Görevi Hayırlı Olsun ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imdat
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 26, 2009, 04:01:20 ÖS » |
|
| Ad Soyad | : | İmdat AKGÜN | | E-mail | : | imdat_akgun@hotmail.com | | Mobil Telefon | : | ...süreklikullandığınızmobiltelefonunuz... | | Uzman olduğunuz SMF konusu | : | grafik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldenstate
H-Full Member
|