Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Lütfen yarım çok mağdurum image kodu problemi
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Lütfen yarım çok mağdurum image kodu problemi  (Okunma Sayısı 325 defa)
makgunes
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Lütfen yarım çok mağdurum image kodu problemi
« : Haziran 14, 2011, 01:58:24 ÖS »

Arkadaşlar merhabalar selamun aleykum şimdi söze şöyle başlıyayım ben yeşilçam adında bir smf kurdum bedava smf adreslerinden şimdi sorunuma gelecek olursakta sorun şu konu için caps(Resim) eklemeye çalışıyorum fakat normal ekliyorum kaydedince otomatik bozuluyor.Örnek [img] www.abc.com] kayıt ettiğimde şöyle oluyor [img] [img] www.abc.com gibi sorunu çözemiyorum üylerimle beraber mağdur durumdayım lütfen uzaman arkadaşlar duruma el atabilirmi ftp si felan yok bedava bir ftp site.Birde dvb dvd vcd gibi başlık ikonları eklenebilirmi siteme
makgunes
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Lütfen yarım çok mağdurum image kodu problemi
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2011, 11:19:10 ÖÖ »

Lütfen şuna bir çözüm önerisi sununuz.Lütfen mağdurum.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Lütfen yarım çok mağdurum image kodu problemi
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2011, 11:41:55 ÖÖ »

Ücretsiz siteler için yardım etmiyoruz çünkü adamlar kendilerine göre forum yapısını değiştirip yayınlıyorlar. Bundan dolayı oluşabilecek tüm problemlerden ücretsiz forum dağıtan firmalar sorumludur. Zaten sizin ftp'ye erişim izniniz olmadığı için bu problemi çözme yetkinizde yok demektir.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Lütfen yarım çok mağdurum image kodu problemi
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: