Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: 1.1.13 e Güncelleme Yaparken Site Göçtü Lütfen Yardım Edermisiniz??
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: 1.1.13 e Güncelleme Yaparken Site Göçtü Lütfen Yardım Edermisiniz??  (Okunma Sayısı 253 defa)
ali osman bebek
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

1.1.13 e Güncelleme Yaparken Site Göçtü Lütfen Yardım Edermisiniz??
« : Haziran 06, 2011, 12:55:24 ÖS »

arkadaşlar 1.1.13 e güncelleme yapmak için pretty url dosyasında hata alıyordum bunu siteden paket olarak kaldırmama rağmen yine hata aldım,daha sonra aşağıda linkte yazan phpmyadminden bu dosyaları bulup sildim ve ondan sonra site uçtu şimdi foruma girmek istediğimde sadece beyaz bir sayfa çıkıyor lütfen yardım edermisiniz...

şu işlemi yaptıktan sonra uçtu site..şuan hiç giremiyorum siteye..

Hosting Paneliniz -> PhpMyAdmin -> DB'nizi Seçin ve Pretty Tablo'larını ( başına tık koyarak ) En Alt'ta Seçeneklerden Kaldır'ı Seçerek, Kaldırabilirsiniz. Sanırım Messages Tablo'suna Falan da Bulaşıyordu ( yanlış hatırlamıyorsam, çok az bir süre kullandım ) Oradan da silmek İçin, Yine PMA DB Sayfasında Yukarıdan ARA 'ya Tıklayarak Tüm Tabloları Seçerek, Pretty Yazınız. Arattığınız da, Çıkarsa Zaten Sil'i Görüp Silebilirsiniz.
site:www.bedenegitimci.org
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: 1.1.13 e Güncelleme Yaparken Site Göçtü Lütfen Yardım Edermisiniz??
« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2011, 01:17:32 ÖS »

Sanırım sorunu çözdünüz? Siteniz açılıyor.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: 1.1.13 e Güncelleme Yaparken Site Göçtü Lütfen Yardım Edermisiniz??
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: