Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Ne yapsam olmadı
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Ne yapsam olmadı  (Okunma Sayısı 705 defa)
avsevgisi
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ne yapsam olmadı
« : Mayıs 09, 2011, 05:25:49 ÖÖ »

Falanca hosting firmasının para düşkünlüğü sonucu sitemi filanca şirkete taşımaya kalktım. sql dosyasını phmyadminden indirdim. ama ne yaptıysa siyeyi geri getiremedim.,

Her yolu denedim. Olmuyor Olmuyor.  Yardıma ihtiyacım var. Tüm konu başlıkları var ama içerikleri açılmıyor. Lütfen ustalardan yardım istiyorum.

Aldığım hatalardan 1 i

Hata

SQL sorgunuzda bir hata varmış gibi gözüküyor.MySQL sunucu hata çıktısı,var ise,hatayı bulmanızda size yardımcı olabilir.

ERROR: Bilinmeyen noktalama işareti @ 2
STR: <?
SQL:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
    "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="tr" lang="tr" dir="ltr">
<head>
<link rel="icon" href="./favicon.ico" type="image/x-icon" />
<link rel="shortcut icon" href="./favicon.ico" type="image/x-icon" />
<title>phpMyAdmin</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./css/phpmyadmin.css.php?token=dcaaac04cca0eba27c9f2cb367599741&amp;js_frame=right" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="./css/print.css?token=dcaaac04cca0eba27c9f2cb367599741" media="print" />
    <script type="text/javascript" language="javascript">
    <!--
    // Updates the title of the frameset if possible (ns4 does not allow this)
    if (typeof(parent.document) != 'undefined' && typeof(parent.document) != 'unknown'
        && typeof(parent.document.title) == 'string') {
        parent.document.title = 'linhost01.turk.net:8443 / localhost / avsevgisicom1976  / smf_log_errors | phpMyAdmin 2.8.2.4';

SQL sorgusu:

www.avsevgisi.com
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Ne yapsam olmadı
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2011, 09:49:33 ÖÖ »

Galiba sql dosyasını XML tipinde yedeklediniz. Yükleme yaparken XML desteği ile yüklemelisiniz. Eğer sunucu desteklemiyorsa öncelikle xampp yerel serverı kendi bilgisayarınıza kurun ve oradan aktarmayı deneyin. Daha sonra sql olarak yedek alıp sunucua yüklemeye çalışınız.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Ne yapsam olmadı
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: