Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: arkadaşlar birkaç sorum olacal lütfen yardın edin.
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: arkadaşlar birkaç sorum olacal lütfen yardın edin.  (Okunma Sayısı 346 defa)
safak0069
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

arkadaşlar birkaç sorum olacal lütfen yardın edin.
« : Nisan 19, 2011, 04:03:03 ÖÖ »

merhaba arkadaşlar ben smf kulanmaya yeni başladım yani çok acemiyim. hiç bişe bilmiyorum desem yeridir. size birkaç sorum olacak lütfen açıklayıcı anlatırsanız sevinirim.

1, google adsenseden hesabın var forumuma reklam kodları koymak istiyorum. bunu nasıl yapıcam birde koyduğun reklamlar her açılan yeni sayfada otomatik olarak eklenmesini istiyorum. yani ben her açılan yeni konular olsun hepsinde otomatik olarak gözükmesini istiyorum.

2, smftürkün teması bendede var ama üstteki logoda yazı değişikliğiyi yapamıyorum. yani bu sitede admin üstteki logoya hızlı güvenli zafir yazısını eklemiş bunu nasıl yapa bilirim. şimdiden teşşekkür ediyorum.

arkadaşlar gercekten çok acemiyim bazı yerlerde baktım bu sorulara cevaplar çok karışık geldi kodlarla felan anlatmışlar ben pek bişe anlamadım.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: arkadaşlar birkaç sorum olacal lütfen yardın edin.
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2011, 05:45:17 ÖÖ »

1. Temanızın index.template.php dosyasına ilgili kodları eklerseniz her sayfada çıkacaktır. Tüm tek tırnak işaretlerinden önce \ işaretini eklemeyi unutmayın.

2. Üstteki logo resmini resim düzenleme programında düzenleyiniz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: arkadaşlar birkaç sorum olacal lütfen yardın edin.
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: