Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: SMF 2.0 RC2'den SMF 1.1.12'ye Üyeleri ve konuları taşımak
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: SMF 2.0 RC2'den SMF 1.1.12'ye Üyeleri ve konuları taşımak  (Okunma Sayısı 405 defa)
SurvivaL
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

SMF 2.0 RC2'den SMF 1.1.12'ye Üyeleri ve konuları taşımak
« : Nisan 06, 2011, 06:15:11 ÖÖ »

Merhabalar.

Açıkcası okuduklarımdan tam olarak ne yapacağımı anlamadım  Undecided Başımdan geçenleri anlatayım. SMF 2.0 RC2 kurmuştum, arkadaşla birlikte birşeyler yaparken bazı hatalar vermeye başladı site. Yeni gönderilen mesajları göstermiyordu, TOP10 konuları kaymıştı falan. Yedeklerini de almadığımız için geri döndüremedik. Bende aynı domaine farklı db ile yeni forum kurdum. 1.1.12 yi kurdum bu sefer. 2,0 daki üyeleri ve mesajları 1.1.12 ye aktarmak istiyorum.

Arkadaş 1.1.12 de konuları oluşturmuş. Taşıma işlemi sırasında bu sorun olur mu ? Tüm konuları silip diğer forumdaki konuları mı aktaralım , yazıların gelmesi için.

İyi Forumlar.Teşekkürler.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: SMF 2.0 RC2'den SMF 1.1.12'ye Üyeleri ve konuları taşımak
« Yanıtla #1 : Nisan 06, 2011, 07:25:31 ÖÖ »

SMF 2.0'dan 1.1.13'e aktarım yapmak için normalde bir modifikasyon vs. bulunmamaktadır. Eğer çok önemli bir konu ise ücretli olarak hizmet veren birisini bulmanız gerekiyor.  Şu an için yardım sitelerinden destek beklemek pek mantıklı görünmüyor.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

SurvivaL
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Nisan 06, 2011, 09:23:18 ÖÖ »

Üyeleri taşıyabilir miyiz ? Üyeleri taşısak da yeter .
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2011, 12:27:06 ÖS »

Bunun içinde ufak bir yazılım yazmanız gerekiyor. Çünkü bazı sütunlar 1.1.13'te bulunmuyor. Direk olarak üyeler tablosunun yedeğini alıp yüklemek isterseniz hata alacaksınız. Ya elle tüm var olmayan sütunlar silinecek (bu pek mantıklı birşey değil) ya da dediğim gibi küçük bir yazılım yazılacak. Yazılım için şunları söyleyebilirim; kaynak tablodan ilgili sütun verilerini alıp, hedef tabloda ki ilgili sütunlara kaydetmesi gerekiyor. Bunları yazabilmeniz için sql bilginizin olması gerekiyor.

Eğer ücretli destek isterseniz satis[at]gulhin.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: SMF 2.0 RC2'den SMF 1.1.12'ye Üyeleri ve konuları taşımak
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: