Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: mopdları paketten kurmak??
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: mopdları paketten kurmak??  (Okunma Sayısı 1028 defa)
catalak
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

mopdları paketten kurmak??
« : Aralık 13, 2006, 04:28:33 ÖÖ »

arkadaşlar ben çogu kurabildigimi manuel kuruyorum ama mesal renklendirme modu filan manuel kurmak ölüm arcadde modu bunları paketten kurarsam açık oluyormu olmuyormu???
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: mopdları paketten kurmak??
« Yanıtla #1 : Aralık 14, 2006, 02:55:02 ÖÖ »

Sitemizden SMF'nin Resmi sitesi dışında indirdiğiniz modifikasyonlarda problem olurmu olmaz mı bilemem fakat sitemizden indirilen tüm modifikasyonlar Resmi Sitede yayımlanan modifikasyonlardır ve herhang, bir sorun teşkil etmez.

Modifikasyonları Paket olarak veya manuel olarak kurmak aynı şeydir. Paket olarak kurmanın tek iyi yönü kodlarla uğraşmamak ve istediğin zaman kolayca kaldırabilmendir.

Bir modifikasyonda açık var ise pakettende kurulsa manuel'de kurulsa açık zaten teşkil eder çünkü paketten kurulan kodlarda aynı.

Modifikasyonlarımızı istediğin gibi kurabilirsin sorun olmaz. Dikkat etmen gereken tek şey CHMOD ayarlarının her dosya için 644, her klasör için 755 olmasıdır.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

catalak
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Aralık 14, 2006, 06:11:19 ÖÖ »

tamam teşekkür ederim bide şu karı var belki digerleri bilmek ister eger manuel kurarsak daha az yer kaplıyo gibi bişi Cheesy saol  peki smf arcadeile smf rep sisteminde bide smf renkli oluyo ya üyeler onlarda açık var mı _?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Aralık 14, 2006, 07:17:32 ÖÖ »

Alıntı sahibi: catalak üzerinde Aralık 14, 2006, 06:11:19 ÖÖ
tamam teşekkür ederim bide şu karı var belki digerleri bilmek ister eger manuel kurarsak daha az yer kaplıyo gibi bişi Cheesy saol  peki smf arcadeile smf rep sisteminde bide smf renkli oluyo ya üyeler onlarda açık var mı _?
Dediğim gibi sitemizden ve resmi siteden indirilen hiçbir modifikasyonda açık söz konusu değildir güvenle kullanabilirsiniz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

catalak
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2006, 06:44:25 ÖÖ »

ok husmen abi saol
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: mopdları paketten kurmak??
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: