Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Smf ye aktarma
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Smf ye aktarma  (Okunma Sayısı 726 defa)
drgn58
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Smf ye aktarma
« : Şubat 27, 2011, 10:04:14 ÖÖ »

PHP Fusion kurmuştum ama smf nin daha güzel olduğunu farkettim
sorum şu php fusionda forum sistemi de var ve ben forumdaki tüm konuları ve kullanıcıları olduğu gibi smf ye aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Smf ye aktarma
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2011, 03:03:40 ÖÖ »

Eğer önemli bir içerik yoksa direk sıfırdan başlamanızı tavsiye ederim. İlla çeviri yapmak istiyorsanız http://download.simplemachines.org/?converters bu adreste ki uygun dosyayı kullanarak çeviri yapınız. Unutmayın ki veri kaybı yaşayabilirsiniz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

drgn58
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mart 03, 2011, 08:57:15 ÖÖ »

Sorry, the database connection information used in the specified installation of SMF cannot access the installation of PHPFusion 7.0.x. This may either mean that the installation doesn't exist, or that the MySQL account used does not have permissions to access it.

The error MySQL gave was: SELECT command denied to user 'bor10000_semf'@'localhost' for table 'fusion2329e_users'

bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2011, 11:50:01 ÖS »

Veritabanı kullanıcısına tüm yetkileri vermediniz sanırım. Yetkileri kontrol edip tekrar deneyin.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

drgn58
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mart 05, 2011, 02:19:15 ÖÖ »

tamamdır hocam hallettim yalnız bi sorum var
kayıt olmak isteyenlerden gerçek isim istiyoduk fusiondayken smf de de kayıt ol alanına öylre bşey ekleyebilir miyiz

sürüm:1.1.13
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : Mart 11, 2011, 02:20:38 ÖS »

Custom Profile Mod işinizi görür. Onu yükleyiniz.

www.gulhin.com

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Smf ye aktarma
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: