Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: SMF Kurulumu Hakkında Yardım
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: SMF Kurulumu Hakkında Yardım  (Okunma Sayısı 648 defa)
culio_gs
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

SMF Kurulumu Hakkında Yardım
« : Şubat 20, 2011, 08:23:36 ÖÖ »

Öncelikle iyi akşamlar... SMF forum kurmak istiyorum ama bir türlü beceremedim. Yukarıdaki sabit konudaki videoyu da izledim ama site yöneticisi - sitelerim kısmında hiç site yok. Yeni site dedim ama onun ayarlarının da nasıl yapılacağını bilmiyorum?? Kendim kafamdan salladım bir şeyler ama kritik hata sunucu bağlanamıyor hatası verdi dosyaları transfer ederken. Lütfen biri detaylı bir şekilde baştan sona anlatabilir mi bu kurulumu? Sad Sad
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: SMF Kurulumu Hakkında Yardım
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2011, 07:42:42 ÖÖ »

Yeni site deyip, ftp kullanici adini ve sifresini yazin. ftp sunucusu yerine tam site adresini yazin. boylelikle ftpye baglanmis olursunuz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

ilyas35
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: SMF Kurulumu Hakkında Yardım
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2011, 11:52:47 ÖS »

merhaba sayın husmen100 bende bir site tasarımı yaptırmak istiyorum. Ücreti mukabilinde. Yardımcı olursanız sevinirim. Msn ekleyininz lütfen. kuscuilyas35@hotmail.com.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: SMF Kurulumu Hakkında Yardım
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: