Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Diğer Konular > HTML, PHP, JavaScript > Konu: smf forum facebook video problemi?
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: smf forum facebook video problemi?  (Okunma Sayısı 695 defa)
kralkar
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

smf forum facebook video problemi?
« : Şubat 15, 2011, 03:04:23 ÖÖ »

Arkadaşlar son günlerde facebook tan kaynaklanan bir sebebten dolayı faceye yükledigimiz filmler veya diziler site üzerinden gösterilmiyor,bu sadece bende olan bir sorun degil bütün sinema sitelerinde aynı sorun ama bazı vbulletin  siteler probleme çözüm bulmuşlar jawa player kodlarımı degişti nedir bilmiyorum smf forum için bir çare varsa lütfen yardım edin şimdiden teşekkür ederim.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: smf forum facebook video problemi?
« Yanıtla #1 : Şubat 15, 2011, 11:31:36 ÖÖ »

Bu konu hakkında daha önce araştırma yapmıştım. Bir tane flash player vardı ismini hatırlamıyorum ama onunla çalışıyordu facebook videoları. Tabi ona da çözüm buldularsa başka fikrim yok maalesef.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Diğer Konular > HTML, PHP, JavaScript > Konu: smf forum facebook video problemi?
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: