Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Sitem üyelere ve ziyaretçilere yavaş, yöneticilere hızlı yardım lütfen
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Sitem üyelere ve ziyaretçilere yavaş, yöneticilere hızlı yardım lütfen  (Okunma Sayısı 449 defa)
girmasek
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Sitem üyelere ve ziyaretçilere yavaş, yöneticilere hızlı yardım lütfen
« : Aralık 28, 2010, 07:18:16 ÖÖ »

Arkadaşlar kurduğum tüm modları silmeme rağmen, yinede düzelmedi. Ne yaptıysam sitemde sayfalar arasında dolaşmam ziyaretçi ve üye girişi yaptığımda 10 saniyeden fazla sürüyor. Yönetici girişi yaptığımda ise sorun yok, gayet hızlı. Ne yapmam gerekiyor acaba? Daha önce benzer sorunlar yaşayanlar varsa veya sorunumun sebebi hakkında bilgisi olanlar varsa şimdiden teşekkürler...

www.derstekullan.com
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Sitem üyelere ve ziyaretçilere yavaş, yöneticilere hızlı yardım lütfen
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2010, 07:13:09 ÖÖ »

Bunun için inceleme yapmak gerekiyor. İsterseniz ücretli destek verebiliriz. Eğer herhangi bir sorun bulamazsak paranızı iade (EFT ücreti kesilerek) ederiz.

İsterseniz şu adımları da takip edebilirsiniz;
 - Settings.php dosyanıza "$db_show_debug=true" kodunu ekleyiniz.
 - Yönetici olarak giriş yapınız.
 - Sayfanın en altında sorguları göreceksiniz. Orada sorguların sürelerini görebilirsiniz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

girmasek
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: Sitem üyelere ve ziyaretçilere yavaş, yöneticilere hızlı yardım lütfen
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2011, 02:41:08 ÖÖ »

Sorunumu çözdüm, konfigrasyon ayarları/sunucu ayarları/önbellek ayarları/seviye1 i seçtim hızlandı. Teşekkürler...

www.derstekullan.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Sitem üyelere ve ziyaretçilere yavaş, yöneticilere hızlı yardım lütfen
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: