Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: KULLANICI DİL SEÇİMİ SORUNU
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: KULLANICI DİL SEÇİMİ SORUNU  (Okunma Sayısı 570 defa)
kadinlarcaddesi
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
KULLANICI DİL SEÇİMİ SORUNU
« : Ekim 09, 2010, 05:03:26 ÖÖ »

MERHABA ARKADAŞLAR; benim forum sayfamda Türkçe dil sorunu oluşmuş durumda, bu durum yükselme işlemi yaptıktan sonra oluştu.

sorun tam olarak şu şekilde;

yeni üye kayıt olduktan sonra kullanıcı profili ayarlarına girip en basit şifre değişikliği yapıp kaydet dedikten sonra Türkçe karakterlerde sorun çıkmaktadır. Türkçe karakterler yerine soru işareti gibi simgeler çıkmaktadır.

ben dil dosyalarını yeniden yükledim, veri tabanını yeniden yükledim.. Ama ne yazıkki sorunu çözemedim...

Yardımcı olursanız sevinirim...

forum sayfamın adı: www.kadinlarcaddesi.com/forum

Şimdeden yardımlarınız için teşekkürler...

Kadınlar Caddesi Kadınların Tek Adresi!
kadinlarcaddesi
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: KULLANICI DİL SEÇİMİ SORUNU
« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2010, 06:16:16 ÖÖ »

bir de arkadaşlar kullanıcı kullanıcı profili sayfasında yaptığı her hangi bir değşiklik sonra aşağıdaki sorunla karşılaşıyor...

Fatal error: Cannot redeclare template_init() (previously declared in /vhosts/kadinlarcaddesi.com/http/forum/Sources/Load.php(2083) : eval()'d code:32) in /vhosts/kadinlarcaddesi.com/http/forum/Themes/default/languages/index.template.php on line 30

Kadınlar Caddesi Kadınların Tek Adresi!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: KULLANICI DİL SEÇİMİ SORUNU
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: