slm arkadaşlar...
ne zamandır uğraştığım bi sorun smf'nin 1.1.4 sürümünü kullanıyorum..
yanlız gülücük ve ikon eklenmiyor!
alt üst ettim heryeri bulamadım.. gülücük ekle diye bişey yok!
Kişiselleştirilmiş mesaj ikonlarına izin ver:
(seçilmezse, varsayılanlar kullanılacaktır) bu seçenekte seçili ancak gülümseme ekle diye bi buton bulamadım..!
Admin => gülümseme setleri => kısmından yeni gülümseme seti ekle kısmına geldim.. dosyaları forum=>smileys kısmına attım.. ancak resimler görünmedi..
default'un içine attım yine görünmedi.. Ne yapabilirim bi fikri olan varmı?
Cevaplayan arkadaşa şimdiden teşekkürler...
>>>>arkadaşım bende smfnin 1.1.4 sürümünü kullanıyorum dediğin gibi gülücük seti eklenmiyor.admin panelindeki Varsayılan Gülümsemeler Aktif seçeneğinin işaretli olması lazım ona bi bak.Olmadıysa ftp ile site dosyalarına gir orda smilies war ona tıkla içindeki default dosyasına istedğin gülücükleri yükle.
Daha sonra admine gir Gülücük ve İkonlar sekmesine tıkla ordaki ayarlara dokunma üst sekmeler war gülücük ekle vs.. orda mevcut dosyayı kullan seceneği işaretlidir ve yanında hemen Orda Yüklenecek Tarz "default" Secili olmak zorunda...
Daha Sonra Hemen Altında "Dosya adı:" var ve yanında dosyamızda bulunan gifler var onlardan sıra ile yüklemek istediğini secerek, Alt Bölümde Kod: olan yere ne yazınca cıkmasını istiyorsan onu yazıyorsun.. acıklama bos olabilir (sana kalmıs bişi) hemen altında son olarakta Konumu: bölümü var onuda "Gönderirken" olarak seciyosun ve Değişiklikleri Kaydet Diyosun...
Smileyimiz Eklenmiş Bulunuyor... yanlız bütün gifleri tek tek yüklemek zorundasın
umarım anlatabilmişimdir
Yanlız bu yol bazen işe yaramıyo sen yinede dene benim anlatığım dışında bir şey bilen warsa banada ulaştırırsan sevinirim