Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: Seo4Smf linkler hakkında soru?
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Seo4Smf linkler hakkında soru?  (Okunma Sayısı 593 defa)
renovatio033
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Seo4Smf linkler hakkında soru?
« : Eylül 15, 2010, 05:44:57 ÖS »

Ya Seo4Smf kurdum ancak bir yerde hata mı yaptım yoksa orijinalde böyle mi oluyor linkler?

mesela;

http://www.siteadı.com/office-2010-artik-turkce-t702.0.html;msg721#new

Forumda linkler yukarıdaki gibi gözüküyor, html'den sonra ";msg721#new" bölümünün olması normal mi?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Seo4Smf linkler hakkında soru?
« Yanıtla #1 : Eylül 19, 2010, 02:18:15 ÖÖ »

Evet normal. Zaten şu an da bu seo modunun desteği verilmemektedir.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Hüsami
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2010, 08:31:23 ÖÖ »

destek veriliyor arkadaşım resmi izinle özel bir site bu desteği verip bu modun güncellemesini yapıyor mod inanılmaz gelişti ve desteğide süper 2.0 rc3 için geliştiren resmi izinle "hhy89"(kendi sitesinde ful desteği var)  adlı biri
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2010, 08:36:52 ÖÖ »

Alıntı sahibi: Hüsami üzerinde Eylül 22, 2010, 08:31:23 ÖÖ
destek veriliyor arkadaşım resmi izinle özel bir site bu desteği verip bu modun güncellemesini yapıyor mod inanılmaz gelişti ve desteğide süper 2.0 rc3 için geliştiren resmi izinle "hhy89"(kendi sitesinde ful desteği var)  adlı biri
Resmi sitede destek verilmiyor şu an. Modifikasyonun problemleri giderilmiş olursa zaten modifikasyon yazarı resmi siteye yükler ve destek verilmeye başlanır.

Ancak şu an bu modifikasyonun desteği resmi sitede verilmemektedir. Yardım isteniyorsa modifikasyonun sitesine gidilmesi gerekmektedir.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: Seo4Smf linkler hakkında soru?
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: