Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: Ustalara bir soru? Doctype ile ilgili
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Ustalara bir soru? Doctype ile ilgili  (Okunma Sayısı 516 defa)
renovatio033
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ustalara bir soru? Doctype ile ilgili
« : Eylül 13, 2010, 05:10:07 ÖÖ »

index.template.php ye şu kodu ekledim;

Hani şu forumda kaç kişi var diye sağ/sol dan küçük bir buton çıkıyor;

Kod:
<script type="text/javascript" src="http://widgets.amung.us/tab.js"></script><script type="text/javascript">WAU_tab('3eqmd5ohbqn2', 'right-middle')</script>

Bu kodla buton int. explorer da forumun en tepesinde çıkıyor; ancak firefox da bir sorun yok.

Aynı şekilde bir yan menü koyayım açılan dedim o da en tepede çıktı(onun css deki konumu ayarlama kodu şu: "position:fixed;" )

Ben bu sorunu şöyle çözdüm; index.template.php nin en üstüne şunu ekledim;

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

FAKAT BÖYLE YAPINCA DA GOOGLE'A Sitemap i kaydettirmeye calışınca sitemap'iniz html oldugu için submit olmuyor yazıyor;

Nasıl çözerim bunu ben?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Ustalara bir soru? Doctype ile ilgili
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2010, 09:13:37 ÖS »

index.template dosyasında zaten doctype tanımlı olması gerek, siz ikinci bir doctype eklediniz sanırım. Ayrıca site haritası ise index.template dosyasının hiçbir alakası yoktur. Site haritası modifikasyonunuzu kontrol ediniz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

renovatio033
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Eylül 15, 2010, 01:38:01 ÖS »

Alıntı sahibi: husmen73 üzerinde Eylül 13, 2010, 09:13:37 ÖS
index.template dosyasında zaten doctype tanımlı olması gerek, siz ikinci bir doctype eklediniz sanırım. Ayrıca site haritası ise index.template dosyasının hiçbir alakası yoktur. Site haritası modifikasyonunuzu kontrol ediniz.

head bölümünde buna benzer bir kod var; ancak dediğim gibi basit bir yan menü eklesem sağ/sol tarafta değil de üstte çıkıyor int. explorer da; ?
renovatio033
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2010, 05:42:01 ÖS »

Hallettim sağolun yine de;
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: Ustalara bir soru? Doctype ile ilgili
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: