Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Plesk ile smf forum kurdum ancak şifre soruyor
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Plesk ile smf forum kurdum ancak şifre soruyor  (Okunma Sayısı 459 defa)
bubnov
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Plesk ile smf forum kurdum ancak şifre soruyor
« : Ağustos 27, 2010, 12:13:50 ÖÖ »

Herkese merhabalar, plesk ile smf forum kurdum. Tema değiştirmek isterken tüm düzen bozuldu. bende forum klasöründeki tüm smf dosyalarını sildim tekrar yükledim. şimdi forum acılıyor ancak ftp kullanıcı adı şifremi soruyor.
forumda arattım izinler ayarlarına bakın diyorlardı onu da yaptım ancak çözemed,im yardım ederseniz sevinirim. saygılar.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Plesk ile smf forum kurdum ancak şifre soruyor :S
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2010, 03:30:14 ÖS »

Kendiniz kurarsanız daha iyi olur. Dosyalardan biri/birkaçı farklı bir kullanıcı altında oluşturulduğundan böyle bir problem çıkıyor.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Plesk ile smf forum kurdum ancak şifre soruyor
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: