mrb arkadaşlar.
bu sabah foruma erişim gitti birden. klasik bağlantı hatası verdi. sonra sunucuyu aldığım yere danıştım mysql kullanımınız aşırı derecede dedi. rest attı sunucuya sonrasında bir hata çıktı ayarlari_onar.php yi çalıştırdım eskisi gitti yenileri geldi.
başta kullandığım tema değilde default geliyor şuan ekrana şöyle bir görüntü var:
ana sayfa, yardım, tags, Shop, Yönetici Listesi, giriş ve kayıt butonlarına bastığımda aşağıdaki hatayı veriyor ;
8: Undefined index: hafta_uye_title
Dosya: /home/gebzefty/public_html/Themes/default/PortalArticles.template.php (main_above sub template - eval?)
Satır: 734
Haftanın Üyesi moduda vardı sanırım onunla alakalı birşeyler
Ekran görüntüsü;

Forum, Son Konular, Etiketler butonlarına tıkladığımda ise sourcesten hepsinde farklı farklı hatalar alıyorum. ki bu bu butonlar haricinde farklı yerlerde olacaktır muhtemelen

Foruma Tıkladığımda Aldığım Hata;
Veritabanı Hatası: Table './gebzefty_forum/smf_0messages' is marked as crashed and should be repaired
Dosya: /home/gebzefty/public_html/Sources/BoardIndex.php
Satır: 509
Son Konulara Tıkladığımda Aldığım Hata;
Veritabanı Hatası: Table './gebzefty_forum/smf_0messages' is marked as crashed and should be repaired
Dosya: /home/gebzefty/public_html/Sources/Recent.php
Satır: 1265
Etiketlere Tıkladığımda Aldığım Hata;
Dosya: /home/gebzefty/public_html/Sources/Tags.php
Satır: 181

hangi modlar kuruluydu derseniz yok yoktu

bir sürü şey vardı. güzel gidiyordu ama sanırım korktuğum başıma geldi