Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Yardım ederseniz çok sevinirim.....!!!!
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Yardım ederseniz çok sevinirim.....!!!!  (Okunma Sayısı 289 defa)
kessaf
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Yardım ederseniz çok sevinirim.....!!!!
« : Haziran 30, 2010, 12:23:39 ÖÖ »

İyi günler arkadaşlar ben kendi köyüm için site yapmaya çalıştım bu sitenin içerisinde smf ve mk portal var buraya kadar herşey normal ve güzel fakat köylüler ulaşacakları yere daha çabuk ulaşsın diye başlangıçta intro gibi bişi yaptım başlıkları şöyle

anasayfa                                        forum                           resim galerisi

burayakadarda normal bu başlıklara yollarını atadım örn foruma tıklayınca foruma gidiyo resim galerisine tıklayınca galeriye gidiyo fakat anasayfayı bi türlü yapamıyorum anasayfaya tıklayınca mk portala gitmesini istiyorum.... belki illa şartmıydı bunu koyman diyebilirsininz yani bu introyu evet malesef şart  dediğim gibi köylülerin çoğuna site karışık geliyo onlarda hızlıca ulaşsın die resim galerisini felan oraaya aldım lütfen yardım!! Şimdiden teşekürler
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Yardım ederseniz çok sevinirim.....!!!!
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: