Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: kategori arka planlarının çoğu görünmüyor
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: kategori arka planlarının çoğu görünmüyor  (Okunma Sayısı 502 defa)
cerrah
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

kategori arka planlarının çoğu görünmüyor
« : Haziran 14, 2010, 03:29:41 ÖS »

kategori arka planlarının çoğu görünmüyor
mrb arkadaşlar. forumda bazı çoğu kategorimin arka planı kayboldu. yüklediğim modlardan biri yüzünden oldu sanırım ama hangisi bulamadım. sadece son 2 kategorinin arkaplanı görünüyor. nasıl düzeltebilirim bunu :/

ekran görüntüsü:

husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: kategori arka planlarının çoğu görünmüyor
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2010, 11:00:34 ÖS »

catbg.jpg ve catbg2.jpg resimlerini kontrol ediniz. Resimler var ise style.css dosyasınıda kontrol ediniz. .catbg ve .catbg2 stillerinde sorun olabilir. Ayrıca .catbg3 stilinide kontrol ediniz. İlgili resim kodu olmayabilir

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

cerrah
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: kategori arka planlarının çoğu görünmüyor
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2010, 02:28:07 ÖÖ »

resimler mevcut. ama style dosyasında ne olup olmadığını nasıl birşeyi kontrol edeceğim onu bilmiyorum  Sad
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: kategori arka planlarının çoğu görünmüyor
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: