Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Mx Server Sorunu
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Mx Server Sorunu  (Okunma Sayısı 550 defa)
thedivx
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mx Server Sorunu
« : Mayıs 17, 2010, 04:42:27 ÖÖ »

Arkadaşlar Hosting Firması Tarafından Sitemin Bulunduğu Hosting'de Yaşanan Sıkıntılarının Giderilmesi İçin Bulunduğu Server'dan Başka Bir Server'a Taşımıştır.Malesef Server Değişikliği Nedeniyle MX Server Ayarları Otomatik Olarak Sıfırlanmıştır.Domains.live.com'a  Üyeliğimle Girdiğimde Karşıma Pending DNS configuration(Bekleyen DNS Yapılandırması) Diye Bir Uyarı Çıktı.Hostçuma Napmam Gerektiğimi Sorduğumda DNS Yapılandırması Yapmam Gerektiğini Belirtti Ama Nasıl Yapılacağını Bilmiyordum.

Bunun Üzerine İnternette Biraz Araştırdım Anlatılanlara Baktım Ve Cpanelime Girerek Domains.live.com Tarafından Mx Server Mailini Cpanelden Ekledim.Domains.live.com' Girerek DNS Yapılandırmasını Yaptığım İçin Alttaki Resimde Görünen refresh Butonuna Bastım Ama Değişen Hiçbir Şey Olmadı.Hostçuma Tekrardan Bildirdim Bu Durumu Bana Aşağıdaki Gibi Bir Cevap Verdiler.
Alıntı
Sayın müşterimiz,

DNS yapılandırmanızı doğru bir şekilde gerçekleştirdiyseniz bu durumu ilgili firma/sağlayıcı ile görüşmeniz gerekmektedir.

Saygılarımla.

Ve Şu Anda Mevcut isminiz@antakyarap.com  Maili Bulunan Arkadaşlar Gelen E-postalarını Görememektedir.''Msn Yasak'''dan Oturum Açmaya Kalktıklarında Aşağıdaki Uyarı İle Karşılaşmaktadırlar.

Bunu Tek Başıma Çözemiyeceğim İçin Sizlerin Yardımlarınız Bekliyorum.İyi Günler
thedivx
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Mx Server Sorunu
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2010, 12:18:08 ÖS »

ilgilenecek kimse yokmu?
Kalpsiz
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Mx Server Sorunu
« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2010, 02:10:17 ÖÖ »

bu konuda benimde sorunum var yardımcı olacak arkdaşları davet ediyorum pls....
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Mx Server Sorunu
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: