Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Konu Açmada Hata
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Konu Açmada Hata  (Okunma Sayısı 615 defa)
x1xali
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Konu Açmada Hata
« : Ocak 25, 2010, 12:04:35 ÖS »

Merhaba saygı değer ustalarım sizden ufak bir yardım isteyecektim yeni bir form kurdum ve kurduğum formda belki sizin için önemsiz ama benim için çözemediğim bir sorun haline gelen bir sorun ile karşılaştım sorunum şu;

Burdaki gibi yeni bir konu açtığım zaman açtığım konunun başlığı ve yazı rengi komple beyaz oluyor yani okunmuyor daha iyi anlatmak için birde resim yükledim bu temadaki sorunun ne olduğunu ve çözümünde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Konu Açmada Hata
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2010, 04:25:12 ÖÖ »

css dosyasında windowbg class'ında değişiklik yapılmış. .windowbg olarak aratın ve ilgili arkaplan rengi kodunu yazınız.

Örnek: background-color: blue;

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Konu Açmada Hata
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: