Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Temaları  > Temalar, Yüklenmesi ve Hataları > Konu: Forumdaki Rütbe Renk Sorunu!
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Forumdaki Rütbe Renk Sorunu!  (Okunma Sayısı 1051 defa)
EAGSL
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Forumdaki Rütbe Renk Sorunu!
« : Eylül 30, 2009, 09:27:45 ÖÖ »

Arkadaşlar forumda yorum yaptığımda ne Admin nede Mod'ların renkleri çıkmıyor. Sıradan bi üye renginde beyaz görünüyorlar. Fakat online olan üyeler kısmında üye nicklerimiz kırmızı olarak görünüyor. Forumda da bunu ayarlamam için ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim.
Cemal
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Forumdaki Rütbe Renk Sorunu!
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2010, 12:41:07 ÖS »

Merhaba,
Kısa yoldan hiç bir mod kurmadan yapmak istiyorum dersen, üye gruplarına girip düzenlemek istediğin gruba tıklıyorsun.İsim yazma bölümüne aşağıdaki işlemleri uygularsan istediğin olur diye düşünüyorum.

Kod:
<font color="#FF0000">Administrator</font>

Yukarıda, kırmızı renk olarak ayarladım.Örnek olarak tabiki.Birde bu işin farklı bir yanı var.Kodlarla uğraşmayı sevmiyorsan senin istediğin özelliklere sahip bir mod var.

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=111 Umarım işine yarar.

Kolay Gelsin.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Temaları  > Temalar, Yüklenmesi ve Hataları > Konu: Forumdaki Rütbe Renk Sorunu!
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: