Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: site adı hakkında yardım lütfenn
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: site adı hakkında yardım lütfenn  (Okunma Sayısı 598 defa)
TuRGaY08
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

site adı hakkında yardım lütfenn
« : Ocak 09, 2010, 05:33:19 ÖÖ »

slam arkadaslar ben gayet acem biri olarak Smiley sizlerden bir konuda yardım talep ediyorum..ben yeni bir host aldım ve smf forum kurdum ama söle bir problem varr
kurulum falan herşey süper oldu fakat siteye girmek istediğimde www.siteadı.com olarak girilmiyorr ben forumu public_html  altına smf olarak yeni bi klasöre kurdum şimdi sorun adres cubuğuna www.siteadı.com olarak yazdığımda forum çıkmıyor ama www.siteadı.com/smf olarak yazılırsa giriliyor bunu nasıl normal bir hale getirebilirim.adres çubuguna www.siteadım.com olara girilebilir yapabilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekürlerr...
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: site adı hakkında yardım lütfenn
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2010, 10:17:01 ÖÖ »

Sitenizi ana dizine taşıyın. Sonra ayarlari_onar.php dosyasını çalıştırarak tüm ayarları default'a çevirin ve kaydedin.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

TuRGaY08
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 09, 2010, 11:46:56 ÖÖ »

cvbınız için tsklerrr..ama söyle bi sorun varrr ana dizine tasımak nasıl olacak orda zaten bir sürü anlamadıgım dosya klasör varr isimleri falanda aynıı ama silmeyede silemiyorum onlarıı ....
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Ocak 09, 2010, 11:57:58 ÖÖ »

smf içindeki tüm dosyaları seçin, sağ tıklayıp move'a (taşı'ya) tıklayarak; taşınacak yeri seçin.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: site adı hakkında yardım lütfenn
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: