Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz üzere sitem, (dizaynturko.com) u yenileyeceğimi söylemiştim.
Bu yenilik sadece tasarımla sınırlı kalmadı tabi, ayrıca dt yi bir portal haline dönüştürmek isterken sonradan da paylaşacağım bir portal sistemi yapmaya karar vererek ilk sürümüm "Sürüm: 1.0" dan başladık çok şükür...
Önceki özellikleri az-çok biliyorsunuzdur. Kısaca değişen/yeni eklenen özellikleri sıralayacak olursam:
-Proxy ve site analizi sayfalarında ki hatalar düzeltilerek güncellendi.
-Blog sistemi ve üyelik sistemindeki karakter hataları düzeltildi ve forumun komple dili "utf-8_turkish_ci" olarak atandı.
-Site analizi kısmına "Çoklu pagerank ölçme" sistemi eklendi.
-Üyelik sistemindeki üye girişinde sayfa yönlendirmesi değişti.
-Sayfalar, site haritası, site başlığı, site imzası, iletişim bilgileri, menüler, duyurular, reklam ve arama motoru sql veritabanıyla yönetim panel özelliği olabilmesi ve aramanın sql ile yapıulabilmesi için entegreli hale getirildi.
-Bunun yanı sıra yeni arama motoru, bulunduğu sayfanın linki, karakter sınırlaması v.s gibi özellikler eklenerek daha fonksiyonel hale getirildi
-Sql entegreli sayfalara sql entegresi ile çalışan ve diğer sayfalara "Bookmark sistemi" eklendi.
-İstatistik kısmına sql entegreli "Sayfa Sayısı" fonksiyonu eklendi.
-Sql entegreli, yukarıdan aşağı doğru hareket eden ve mouse imleci ile durabilen "Duyurular" kısmı eklendi.
İnşallah Sürüm 2.0 a geçtiğim zaman seo, gelişmiş yönetim paneli ve sayamayacağım birçok güncellemelerle karşınızda olacağım inşallah.
Yorumsuz bırakmayanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Site:
http://www.dizaynturko.comSevgi ve Saygılarımla,
Sinan ANDIRMAN