Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: siteme bu nun kodrarını nasıl yükleyebilirim
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: siteme bu nun kodrarını nasıl yükleyebilirim  (Okunma Sayısı 980 defa)
dogolife
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
siteme bu nun kodrarını nasıl yükleyebilirim
« : Aralık 28, 2009, 06:02:30 ÖÖ »

http://img228.imageshack.us/img228/710/indexz.png

arkadaşlar merhaba ben buraya daha bu gün üye oldum bu işlerde çok çok acemiyom bazı konuları okudum bilgi edinmeye çalıştım . sitemde şuan SMF 2.0 RC2 sürümü var ve ben açıkcası bu forum renklerini hiç sevmedim bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim bu linkini vermiş olduğum temanın kodlarını ben nerden bulabilirim... saygılar
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: siteme bu nun kodrarını nasıl yükleyebilirim
« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2009, 02:27:45 ÖS »

http://themes.simplemachines.org adresinde var mı bir ara bakalım "main theme" diye

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

dogolife
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : Ocak 01, 2010, 05:06:45 ÖÖ »

Alıntı sahibi: husmen73 üzerinde Aralık 30, 2009, 02:27:45 ÖS
http://themes.simplemachines.org adresinde var mı bir ara bakalım "main theme" diye
bu sorunu hallettim yalnız yeni yüklemiş olduğum theme de logo sorununu çözemedim ne yaptımsa şuan Rengarenk Theme kullanıyorum sitenin logosunu imageshack.us a atıyorum oradan aldığım linki siteme eklediğim halde değişmiyor...bu konuda yardım ederseniz sevinirim
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Ocak 05, 2010, 02:28:11 ÖS »

Panelden Logo Değiştirme özelliğini desteklemiyor olabilir. Dosyalardan değiştiriniz.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: siteme bu nun kodrarını nasıl yükleyebilirim
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: