Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: ie yardım
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: ie yardım  (Okunma Sayısı 612 defa)
kayzer
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

ie yardım
« : Aralık 03, 2009, 12:58:19 ÖÖ »

smf forumum var ve forumda mp3 çalmasını istedim gerekli işlemi yaptım ama sorunum biraz farklı siteye explorer ile girince mp3 çalmıyor sadece media player çıkıyor ama mozilladan girince media player çalışıyor bu sorunu nasıl halledebilirim acemi olduğum için konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama umarım sorunu doğru anlatmışımdır yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
kayzer
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: ie yardım
« Yanıtla #1 : Aralık 09, 2009, 09:58:12 ÖÖ »

Alıntı sahibi: kayzer üzerinde Aralık 03, 2009, 12:58:19 ÖÖ
smf forumum var ve forumda mp3 çalmasını istedim gerekli işlemi yaptım ama sorunum biraz farklı siteye explorer ile girince mp3 çalmıyor sadece media player çıkıyor ama mozilladan girince media player çalışıyor bu sorunu nasıl halledebilirim acemi olduğum için konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama umarım sorunu doğru anlatmışımdır yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
bu sorunun neden kaynaklandığını ve düzeltme yolunun nasıl olduğunu bilen yok herhalde
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: ie yardım
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: