Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: smf en son sürümü
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: smf en son sürümü  (Okunma Sayısı 733 defa)
mosmankoc
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

smf en son sürümü
« : Kasım 08, 2009, 03:21:40 ÖS »

Selam arkadaşlar ben smf kurmak istiyorum bu sürümler hakkında bilgileri bulamadım herhalde en son sürümü 1.1.10
Birde 2.0 RCL mi ne var o nedir acaba.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: smf en son sürümü
« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2009, 02:56:36 ÖÖ »

Şimdilik SMF 1.1.10 kullanın. http://download.simplemachines.org/

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

mosmankoc
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Kasım 09, 2009, 02:37:22 ÖS »

ilginiz için teşekkür ederim bende onu kurmuştum yalnız bu sistem bana çok zor geldi benim bir mybb ve birde vb forum sitem var vb forum sitem lisanssız olduğu için smf yi düşündüm bu sistemde bana çok değişik geldi.Örneğin alt forumları düzene sokayım dedim
BoardIndex.templates.php diyor bu ftp deki BoardIndex.php dosyasımı yoksa başka bir yerdemi acaba çünki orada verdiği kot bunda yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim hemde bu sistemi biraz daha anlarım sanırım.
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Kasım 09, 2009, 10:29:30 ÖS »

Görüntü olarak değişiklikleri her zaman için Themes klasöründe bulunan dosyalardan yaparsınız. Sources içindeki klasörler sadece veritabanı kodlarıyla ilgilidir. Themes klasöründe hangi temayı kullanıyorsanız o temanın dosyasını düzenleyiniz. Eğer düzenlemeniz gereken dosya, kullandığınız temanın dosyaları içerisinde yok ise bu dosya otomatik olarak default klasöründen okunacağından dolayı bu değişikliği default klasörü içinde yapabilirsiniz. Eğer default temamda görünmesin bu değişiklik diyorsanız o dosyayı kendi temanızın içine kopyalayınız ve oradan değişiklikleri yapınız.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Hüsami
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #4 : Kasım 19, 2009, 03:26:25 ÖS »

birde aklıma gelmişken dosyalarda adında template olan kodların tamamı Themes klasöründe bulunur ayrıca içinde english Turkish giibi ismler varsa bunlarda tema içindeki language s klasöründe bulunur
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: smf en son sürümü
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: