Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: sitemizin şifrelerini çaldılar acil
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: sitemizin şifrelerini çaldılar acil  (Okunma Sayısı 548 defa)
HALİL
Ziyaretçi
sitemizin şifrelerini çaldılar acil
« : Kasım 04, 2009, 06:38:52 ÖS »

smf forum sitemizin şifrelerini çaldılar, sitemizin iletişimine kendi adreslerini yazmışlar..

kendi siteme giremedim ve hemen host aldığım şirkete mail attım.şifreleri için hostu alan ve sitemizi kuran arkadaşın mail adresini kullanıyorduk..bu adresi değiştirip kendi adreslerini yazmışlar.şifre mail bilgisi geldi ve ben sitemi sonrasında açabildim. aktivasyon mailleri de gelmiyor, sitemizin adı ve onların eklediği adres ve boş bir sayfa geliyor...nick şifrelerimizi değiştiremiyoruz.

şimdi çok öenmli birşey sormak istiyorum..şifreler onların değiştirerek kendilerinin verdiği mail adresine gelmemiştir değil mi? bu saatte arkadaşıma ulaşamıyorum ve çok üzgünüm bu durumdan dolayı...lütfen bir cevap verirseniz çok memnun olurum........
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: sitemizin şifrelerini çaldılar acil
« Yanıtla #1 : Kasım 08, 2009, 01:36:11 ÖÖ »

Veritabanına girerek onların yöeticiliklerini silin. Tüm şifreleri değiştirin. Tüm sayfa yönlendirmelerini silin.

Eğer özel destek isterseniz, yardımcı olurum.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: sitemizin şifrelerini çaldılar acil
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: