Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: yeni hosta tasıma
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: yeni hosta tasıma  (Okunma Sayısı 904 defa)
kahramankentli
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
yeni hosta tasıma
« : Aralık 07, 2006, 01:15:55 ÖS »

arkadaslar benim kayyodan aldığım ucretsiz host var bunu yenialdığım hosta tasımak istiyorum üyeller ve mesajlar silinmeden nasıl yapabilirim hiç bi bilgimyok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

www.tomurcuk.tk
denislici
SMF Ustası
Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: yeni hosta tasıma
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2006, 01:25:06 ÖÖ »

1. Admin=>>Forum Bakımı==> Verideki Tablo Yapısını Kaydet. Verideki Tüm İçeriği Kaydet. GZIP'le Dosyayı Sıkıştır.  seçenekleri işaretleyerek =>>İndir tıklayın
2. yeni hostta bir veritabanı oluşturduktan sonra sıfır bir forum kurun ve indirdiğimiz dosyayı forum klasörüne upload edin.
3. http://www.smfturk.net/forum/index.php?topic=289.0 bu konudaki database geri yükleme aracının açıklamasını okuduktan sonra indirip forum klasörüne atın ve çalıştırın.
4. 3te verdiğim linkteki site onarım aracının açıklamasını okuduktan sonra indirip çalıştırın.

Modifikasyonlar
Manuel Kurulumlar

Özel Mesaj veya MSN ile destek vermiyorum...
Tasarım - Hosting - Forum Desteği | FezaTasarım.com
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: yeni hosta tasıma
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: