Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: üye olurken "insanmısın" hatası + simple portal
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: üye olurken "insanmısın" hatası + simple portal  (Okunma Sayısı 795 defa)
mert27_4_3
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

üye olurken "insanmısın" hatası + simple portal
« : Ekim 24, 2009, 12:39:16 ÖÖ »

"hxxp://destek.smfmod.com/k-1636.0-.html"

buradaki modu kurdum manuel olarak yaptım sorunsuzca yüklendi paketide paket yükleden yükleyip uygula dedim hiç bir sorun çıkmadı ancak üye ol dediğimde insanmısın sorusunda hiçbir yazı çıkmıyor tıklıyorum boş açıklaması olması gereken yer de boş Sad

birde simple portal yüklemiştim önceleri çok iyiydi ne olduysa displayde yaptığım çerçeve eklentisine kadar ..

bundan sonra admin apnelde ayarlar kayboldu www.siteadı.com/admin ......manageportal....  yazınca çıkıyor ondada yazılar yok boş ayarlar diypor temel ayarlar gözüküyor giriyorum boş  Huh

resimleri ekte verdim lütfen yardım edin ..

husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: üye olurken "insanmısın" hatası + simple portal
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2009, 02:47:14 ÖÖ »

Türkçe dil dosyası yüklü olmayabilir.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: üye olurken "insanmısın" hatası + simple portal
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: