Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: 1_1-10 Rep Ve Kullanıcı Bilgileri(msj sayısı fln)
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: 1_1-10 Rep Ve Kullanıcı Bilgileri(msj sayısı fln)  (Okunma Sayısı 1063 defa)
kral_34_
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

1_1-10 Rep Ve Kullanıcı Bilgileri(msj sayısı fln)
« : Eylül 21, 2009, 02:57:00 ÖS »

S.A arkadaşlar benim kulalnıdm sürümde rep sistemi bulamadım karma demeyin o çok dandik arkadaşlar mesela ben bi sitede görmüştüm konu açana 4 msj yazana 2 rep veriyordu oto hatta rep de değil kariz puandı buna benzer bişey yapabilirmiyim  Display templet den derseniz pek anlamam bi kaç kere denedim olmadı allah'tan yedekleri vardı o yüzden display dan sa yardım pls

bide

bendeki kullanıcı modu bu ben bunu değişmek istiyorum yani  nickden sonra üye no sonra nerden  sonra msj sayısı sonra awatar sonra rep sistemi bunu yapacak kişinin reklamını yayınlıcam yada sitemde s.modatör yapcam

okan_fettah(@hot)
kral_34_
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: 1_1-10 Rep Ve Kullanıcı Bilgileri(msj sayısı fln)
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2009, 01:29:14 ÖÖ »

++++++ yardım pls lütfennnn
kral_34_
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2009, 08:32:07 ÖÖ »

Yardımmmm arakdaşlar Reklamını Yapıcam Sitemde
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2009, 11:29:07 ÖÖ »

www.simplemachines.org adresinde Customize sayfasına gidin. Oradan karma ile ilgili modlar var.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: 1_1-10 Rep Ve Kullanıcı Bilgileri(msj sayısı fln)
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: