Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Http 500 İç Sunucu Hatası
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Http 500 İç Sunucu Hatası  (Okunma Sayısı 1009 defa)
cksbm
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Http 500 İç Sunucu Hatası
« : Eylül 15, 2009, 09:09:18 ÖÖ »

Arkadaşlar 1Gündür Bu Hatayla Karşı Karşıyayım.Simple Portal Ve Smf Arcade'yi Yüklemeye Çalıştım.Olmadı.

Link Vermek Gibi Olmasın Ama:filebank.fi.funpic.de Yardım Ederseniz Sizi Sitede Moderator Yapıcam Lütfen Yardım Edin.

WwW.©k§bm.ƒ®€ ë§mƒßø å®d.©øm
cksbm
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Http 500 İç Sunucu Hatası
« Yanıtla #1 : Eylül 16, 2009, 01:01:43 ÖÖ »

Sorun Düzelmiştir!

WwW.©k§bm.ƒ®€ ë§mƒßø å®d.©øm
esir-aslan
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Mart 23, 2010, 07:06:30 ÖÖ »

arkadaşlar sitemde HTTP500 İÇ SUNUCU hatası var hostçumla beraber kontrol ettik hosttan kaynaklanana bir problem olmadığını söyledi smf dosyalarından kaynaklı bir problemden dolayı olduğunu söyledi ama son zamanlarda hiç bir şekilde forumda bir değişiklik yapmadım bunun sebeni ne olabilir hangi dosyadan olabilir?? ne şekilde bu sorunu giderebilirim yardımlarınız için şimdiden tşk ederim
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #3 : Mart 23, 2010, 12:36:34 ÖS »

.htaccess dosyanızın ismini değiştirin öyle deneyin. (Genelde kod hatasından kaynaklanır)

Eğer .htaccess dosyanızın ismini değiştirdiğinizde siteniz açılırsa bu problem SEO modifikasyonundan kaynaklanıyor demektir. Öyle ise .htaccess dosyasının içinde ki verileri silin ve SEO ayarlarınızı panelden tekrar yapılandırın.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

esir-aslan
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Mart 26, 2010, 06:44:13 ÖÖ »

hocam son zamanlarda hiç bir değişiklik yapmadım forumda .htaccess dosyası forumun ana dizininde ve içi boş bir şekilde hiç birşey yok bu gece eski bir yedekleme dosyaları ile değiştirecem ne kadar düzelme ihtimali vardır bilemiyorum ama deyecem..
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: Http 500 İç Sunucu Hatası
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: