Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: no_view_links Hatası ?
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: no_view_links Hatası ?  (Okunma Sayısı 379 defa)
Troya
Newbie
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

no_view_links Hatası ?
« : Ağustos 10, 2009, 11:05:15 ÖÖ »

Aldığım hata  şöyle  ;

8: Undefined index: no_view_links
Dosya: C:\Inetpub\vhosts\yuvalidere.net\httpdocs\forum\Sources\Subs.php
Satır: 1310

Arama yaptım fakat benzer  hatalar ve benzer  çözümlere ulaştım..  hatalar benzer olunca çözümlerde benzer olduğu  için  çözümün  kendisini bulamadım.  bende işin içinden çıkamadığım için sizden yardım istiyorum.

Siteye  giren ziyaretçiler  10 gündür bu mesaj ile karşı karşıya oldukları için bende  neden siteye kimse giriş yapmıyor artık diye  düşünüyordum..  benim kullanıcı adı ve şifrem  otomatik olarak giriş yaptığı içi  hiç ziyaretçi olarka siteye  girmeyi denememiştim..  siteniz kapalı  diye  bir uyarı maili gelince  hatayı farkına vardım...

Hatayı  Windows server'a  geçtikten sonra almaya başladım  yani  ben daha önce Linux  servarda  barindiriyordum sitemi,  fakat  db yi  taşırken sorunlar çıktı  tabloları  tek tek  tanıtarak  db  bir şekilde taşıdım ondan sonra sitede sorun olmadı  diğer adminler ve üyeler giriş çıkış  yapabiliyorlardı..  Bu hatanın  mysql  ile  alakası olabilir mi ?  acaba  db taşırken  bir tabloda  sorun olma ihtimali varmıdır ? 

Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..
serkanfb
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: no_view_links Hatası ?
« Yanıtla #1 : Ağustos 26, 2009, 01:44:31 ÖS »

kurdugun bir modddan dolayı Subs.php dosyasını bozmuş enson kurdugun modu kaldır konturolet modları kaldırarak hata mesajı bölümünden şimdiden kolay gelsin..
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: no_view_links Hatası ?
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: