denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« : Aralık 06, 2006, 02:38:42 ÖÖ » |
|
Manuel Kurulum --> http://www.smfturk.net/forum/index.php?topic=1553.0Uyumluk: rc3, 1.1 Final, 1.1.1 Açıklama: Admin=>> Üye Olma=>> Seçenekler bölümünde ayarlanabilen yeni üyelere hoş geldin mesajı gönderir... Dosya: Ektedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EbuSeyF
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2007, 08:43:30 ÖS » |
|
tşklr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kullanim
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 08, 2007, 01:42:59 ÖÖ » |
|
bunun manuel kurulumu nasıl oluyor ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2007, 03:46:32 ÖÖ » |
|
bende sorunsuz yükledi ama mail göndermedi  hızlı kayıtı kullanıyorum(aktivasyon istemeyen)
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2007, 08:03:04 ÖÖ » |
|
Mail göndermiyor ki, özel mesaj göndeiyor.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2007, 08:05:29 ÖÖ » |
|
onuda yapmadı :S
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2007, 08:22:55 ÖÖ » |
|
Peki Admin panelinden aktif ettin mi?
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2007, 08:25:25 ÖÖ » |
|
evet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaQaN
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 27, 2007, 02:51:25 ÖÖ » |
|
Bu Modifikasyonu Kurunca Üyelikte Problem Yaşanıyo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 27, 2007, 07:40:15 ÖÖ » |
|
Ne problemi? Ona göre önlem alabiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HaQaN
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 27, 2007, 08:55:25 ÖÖ » |
|
Ne problemi? Ona göre önlem alabiliriz. Veritabanı Hatası Üye Oluyoken. Üyelik Açılıyo Fakat Veritabanı Hatası Veriyo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 01, 2007, 08:34:22 ÖÖ » |
|
Ne problemi? Ona göre önlem alabiliriz. Veritabanı Hatası Üye Oluyoken. Üyelik Açılıyo Fakat Veritabanı Hatası Veriyo. ben bu modu rc3'te kendi forumumda kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok, ne veritabanı ne de mesaj göndermede, hepside çalışıyor, 1.1 ve 1.1.1 için sadece sorunsuz kuruldu ama sonrasını denemedim, eve gidince denerim... bu arada çalışmıyor diyen arkadaşlar bi link verseler de görsek....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaddaS
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 02, 2007, 01:22:16 ÖÖ » |
|
./Themes/default/languages/Modifications.turkish.php Dosya bulunamadı
Paket için öncelikle teşekkür ederim her yeni üyeyi takip edip manuel mesaj yollamakdan gına gelmişti ancak ben böle bir uyarı aldım paketi yüklerken nasıl çözebilirim.
Not:Acemi ve smf 1,1,1 final kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 02, 2007, 01:54:26 ÖÖ » |
|
evde kontrol ettim, 1.1 ve 1.1.1'de de herhangi bir hata vermiyor.... ./Themes/default/languages/Modifications.turkish.php Dosya bulunamadı
Paket için öncelikle teşekkür ederim her yeni üyeyi takip edip manuel mesaj yollamakdan gına gelmişti ancak ben böle bir uyarı aldım paketi yüklerken nasıl çözebilirim.
Not:Acemi ve smf 1,1,1 final kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler...
olması lazım normalde... http://www.smfturk.net/forum/index.php?topic=18.0 buradan türkçe paketini indirip aç ve o dosyayı bi daha at...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|